Den nyrenoverede Emirates-lounge har fået en særlig champagne-lounge. Foto: Emirates.

Ny Business Class-lounge med plads til 1.500

Emirates Airlines’ nye business class-lounge i Dubai har champagnebar og plads til rigtig mange rejsende.

Der er som bekendt ingen smalle steder i Bredgade – heller ikke hos Emirates Airlines, der blandt andet er verdens suverænt største operatør af verdens største passagerfly, Airbus A380.

Også når det kommer til lounges vælger Emirates Airlines de store løsninger og de store armbevægelser. Således har selskabet netop indviet sin nyrenoverede og udvidede Business Class-lounge i Terminal B i Dubai International Airport.

Loungen kan nu rumme helt op til 1.500 passagerer på samme tid. Det er 40 procent flere end tidligere. Passagererne får næsten 1.000 kvadratmeter at boltre sig på.

I et nyt sundhedsområde kan man tanke op med frugt og smoothies. Foto: Emirates.

I et nyt sundhedsområde kan man tanke op med frugt og smoothies. Foto: Emirates.

Renoveringen og udvidelsen har kostet mere end 70 millioner kroner og har taget to år at gennemføre.

Behov for koffein-fix
Emirates’ premiumkunder kan nu se frem til en forbedret loungeoplevelse med tre nye særskilte såkaldte ”konceptområder”. Det første er et ”barista-område”, hvor rejsende med behov for et ”koffein-fix” døgnet rundt kan nyde gratis drikkevarer lavet af Costa Coffee’s baristaer samt et frisk udvalg af kager.

Det andet er et område med sund mad. Det giver rejsende mulighed for at rehydrere og genoplade før deres fly med et udvalg af frugt og vand. Den har også en sund menu af gourmetsandwich, wraps og salater samt et udvalg af sundere drikkevarer såsom juice og smoothies.

Det tredje nye område er en eksklusiv Moët & Chandon champagnelounge skabt eksklusivt til Emirates. Som supplement til champagnen laver Emirates’ kokke et unikt udvalg af kanapeer – fra sød til krydrede smag.

Den nyrenoverede lounge har plads til 1.500 rejsende. Foto: Emirates.

Den nyrenoverede lounge har plads til 1.500 rejsende. Foto: Emirates.

De tre nye områder supplerer de syv andre steder i loungen med gourmet retter tilberedt af kokke på stedet og gratis komplet barservice, som omfatter premium vin, spiritus og champagne. I det kommende år vil Emirates søge at forbedre kundeoplevelsen ved at indføre en sportsbar og cocktailbar i sine lounges.

Fordoblet legeområde
Alle fødevarer og drikkevarer, der tilbydes i loungen er gratis for Emirates First Class og Business Class kunder, såvel som Emirates Skywards Platinum, Gold og Silver-medlemmer.

Ud over de nye områder med mad og drikke, så er loungens legeområde blevet fordoblet i størrelse, ligesom Spa-området er blevet renoveret og nu tilbyder hår-, skønheds- og terapibehandlinger. I loungen kan de rejsende også tage et bad, gå på internettet eller se tv.

Emirates Airlines har i alt seks lounges i Dubai International Airport og 39 lounges over hele verden.

 

 

Relaterede artikler:

Emirates er verdens bedste flyselskab

Dubai-lufthavn åbner ny terminal

Dubai Airports vil være verdens største