OSL Lounge Innland yderst i pier vest. (Foto: Avinor | Øystein Løwer)

Ny indenrigslounge i Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn har åbnet sin egen neutrale lounge for indlandsrejsende som supplement til SAS Lounge. Adgang er gratis for American Express-kortholdere med topstatus, mens alle andre skal betale 400 norske kroner.

I Oslo Lufthavn har de rejsende nu fået valget mellem i alt seks lounges. Fire af de eksisterende lounges ligger ved gate E8 i udlandsområdet, mens der også er SAS Lounge ved indenrigsområdet A2.

Nu har Avinor i samarbejde med SSP etableret OSL Lounge Innland, der ligger yderst i pier vest ved gate A15, og det er et nyt tilbud til indenrigsrejsende, der supplerer SAS Lounge.

Der er tale om en moderne lounge med varme toner og bløde møbler samt grønne planter, der bidrager til friskheden. Loungen har store vinduespartier, der slipper naturligt lys ind, og der findes små hyggelige sektioner. 

“Her har vi skabt forskellige zoner, der egner sig til både arbejde og afslapning. Vi kalder det forretning eller fornøjelse. Vores mål er at skabe et sted, hvor alle rejsende, uanset om de er på forretningsrejse eller ferie, skal føle sig hjemme,” siger Katie Eriksen, der er lounge-ansvarlig hos SSP.

Alle kan købe sig adgang
For langt de fleste koster det penge at besøge den nye lounge. Rejsende kan – uanset selskab og destination – købe sig adgang i tre timer på “walk-in”-basis for 400 norske kroner (265 danske kroner), og der startes op med et åbningstilbud på 350 norske kroner.

Gratis adgang vil der være for kortholdere hos American Express med topstatus, hvilket vil sige et kort i kategorien Centurion, Platinum eller Platinum Business.

Flypassagerer, der måtte vælge at besøge den nye OSL Lounge Innland kan naturligvis også få stillet sulten, mens der ventes på flyafgang. Her vil mad- og drikkeudvalget være tilpasset forskellige tidspunkter på dagen, hvor der eksempelvis vil være havregrød og pålæg om morgenen og wraps og varme supper til frokost eller aftensmad.

“Vi har også snacks, kiks, chips, vafler og et udvalg af drikkevarer såsom kaffe, juice, te, sodavand, øl og vin,” tilføjer Katie Eriksen.

 

Relaterede artikler:

Nogenlunde acceptabel oplevelse i SAS Lounge

SAS-lounger lever ikke op til standarden

SAS indenrigs lounge Oslo – vellykket koncept