Ny mobilteknologi fra Air France KLM

Air France KLM lancerer, hvad selskabet kalder en verdensnyhed. Fra mobiltelefonen bliver det nu muligt at ændre eksisterende reservationer uden at skulle betale ekstra gebyrer.

Air France KLM har netop præsentereten nymobilportal og mobilapplikation, der skal gøre det endnu lettere at være kunde hos såvel Air France som KLM.

Det er først og fremmest nye websites tilpasset mobiltelefoner, der er hovednyheden.De særlige hjemmesider, henholdsvismobile.airfrance.com og mobile.klm.com er tilgængelige i seks sprogversioner (fransk, engelsk, tysk, italiensk, spansk og portugesisk). Er man i besiddelse af en iPhone eller Blackberry telefon, kan de særlige applikationer til Air France KLM hentes via telefonproducenteres hjemmeside.

FraAir France KLM´s nye mobil-hjemmesider er det muligt at ændre eksisterende reservationer uden ekstra gebyrer. Herudover er der adgang til en lang række andre faciliteter:

– check-in for den rejsende og eventuelle medrejsende passagerer
– valg af sæde via seatmap
– mulighed for at booke Siège Plus / Economy Comfort ekstra benplads
– tilkøbe ekstra bagage med forudbestillingsrabat
– modtage boarding pass via SMS eller e-mail på telefonen
– real-time flyinformationer samt information om afgangsterminal
– kontaktinformationer til Air France og KLM over hele verden

Ved blot at indtaste bookingnummer eller Flying Blue medlemsnummer, vil det være muligt via mobiltelefonen at få adgang til en elektronisk rejseplan.

“Dette nye mobiltilbud vil forenkle hvert led i processen for vore kunder hos begge selskaber. Det giver dem større frihed og sikrer, at de er bedre informeret omkring hver enkelt komponent i deres flyrejse,“ udtaler Christian Herzog, der er Senior Vice President Marketing hos Air France KLM.

Senere på året forventer Air France KLM at give kunderne adgang til at booke billetter direkte fra mobiltelefonen.