Ny nordisk storkunde til Carlson Wagonlit Travel

Medicinalgiganten Pfizer har valgt CWT Meetings & Events som ny hovedleverandør i Norden. Det betyder, at Pfizer outsourcer samtlige møder og arrangementer i Sverige, Norge, Danmark og Finland til Carlson Wagonlit Travel.

Medicinalgiganten Pfizer har frem til marts 2012 valgt CWT Meetings &Events som hovedleverandør af møder og arrangementer i de nordiske lande. Det bliver samtidig den største kunde i Nordenfor CWT´s særlige forretningsenhed.

Tildelingen af kontrakten skete på baggrund af en proces, hvor Pfizer har reduceret antallet af møde-leverandører fraomkring60til kun 4 i hele Europa.

“Det er helt sikkert en unik aftale i den forstand, at vi er alene om at håndtere alle Pfizers møder i Norden. Historisk har Meetings & Event markedet været yderst fragmenteret, men det er et tegn på, at konsolideringen på dette område også er stigende, “sigerPernilla Andrén,Meeting & Events Director hos CWT i Sverige.

Pernilla Andrén forventer, at flere virksomheder vil følge efter og konsolidere møde- og arrangemensaktiviteterne.

“Vi er meget glade for den øgede konsolidering, fordi CWT Meetings &
Events i de nordiske lande er godt rustet til at imødekomme den slags krav, det indebærer, “konkluderer Pernilla Andrén.

I Danmark har Pfizer sit hovedkontor i Lautrupvang i Ballerup.