Nye LED-vinduer i Boeing 737 MAX-flyene hos Icelandair giver passagererne en bedre udsigt - blandt andet til denne islagune. Foto: Icelandair

Nye flyvinduer giver bedre udsigt til vulkaner

I Icelandairs nye Boeing 737 MAX-fly har passagererne glimrende udsigt til den islandske natur, da flyene er udstyret med specialdesignede LED-vinduer.

Passagerer hos det islandske flyselskab Icelandair har fået helt nye muligheder for at fotografere den flotte natur på indflyvning til Keflavik International Airport.

Icelandair udvider sin flåde med 16 spritnye fly af typen Boeing 737 MAX, der skal bruges på selskabets mange ruter til Europa og Nordamerika. Og faciliteterne er i top.

Flyene er først og fremmest bygget med topmoderne, store vinduer, der giver passagererne en endnu bedre udsigt. Vinduerne er LED-indrammede og giver på den måde de rejsende bedre forhold til at fotografere omgivelserne. Under indflyvning til Icelandairs base i Keflavik International Airport har passagererne for eksempel en flot udsigt til islagunen Jökulsárlon.

MAX-fly giver fleksibilitet
De nye Boeing 737 MAX-fly er desuden meget billigere i drift end tidligere modeller. Modellen er mere brændstofeffektiv og udleder mindre CO2. Og ny motorteknologi gør, at støjen bliver reduceret med op til 40 procent.

Udkig fra de nye vinduer i Icelandairs nye Boeing 737 MAX-fly. Foto: Icelandair

Icelandair har i alt bestilt 16 Boeing 737 MAX med plads til hver 160 passagerer, og man kan vælge mellem to klasser, Saga Premium eller Economy. Flyene vil blive faset ind i flåden over de næste fire år, og de skal supplere flyselskabets eksisterende flåde af Boeing 757 og Boeing 767.

”At vi byder velkommen til 16 nye fly til Icelandairs flåde over de næste fire år viser vores forpligtigelse til løbende at forbedre vores kunders oplevelse. Boeing 737 MAX-familien gør det muligt for os at styrke vores flyselskab og fortsætte med at tilbyde vores kunder valgmuligheder og fleksibilitet i et konkurrencedygtigt miljø,” siger Björgúlfur Jóhannsson, koncernchef i Icelandair.

Opkaldt efter vild natur
Alle Icelandairs fly er opkaldt efter islandske vulkaner og anden fantastisk natur. Det nyeste fly er opkaldt efter førnævnte Jökulsárlon, en islagune der ligger syd for vulkanen Vatnajökull.

Passagerernes nye og forbedrede muligheder for at fotografere gennem vinduerne på Boeing 737 MAX har fået Icelandair til at lancere en konkurrence. Flyselskabets passagerer kan frem til den 12. maj kæmpe om at tage det flotteste billede af den islandske natur og markere det med hashtagget #IcelandByAir. Vinderne vil herefter blive præsenteret i selskabets magasin og på hjemmesiden.

 

Relaterede artikler:

Her er Icelandairs første MAX-fly

Billund får sin anden MAX-rute

Icelandair har fået sin ICE

Flere Icelandair-flyvninger til Florida

Icelandair vil prioritere eftermiddagsfly