Et udsnit af SAS' nuværende to år gamle hjemmeside.

Nye SAS-hjemmesider på trapperne

SAS får nye hjemmesider til efteråret, kun godt to år efter selskabet sidst fik nyt udseende på nettet.

Til september får SAS de første af i alt 30 nye Airbus A320neo-fly. Det er dog ikke det eneste nye selskabets kunder kommer til at stifte bekendtskab med i efteråret. SAS vil nemlig også bruge efterårsmånederne på at udrulle en helt ny hjemmeside.

“Vi investerer stort i digitalisering og innovative løsninger og er i fuld gang med at udvikle nye digitale platforme, som skal gøre livet enklere for vores rejsende – herunder en ny hjemmeside,” forklarer konstitueret pressechef for SAS i Danmark, Anna Vibeke Nielsen, til CHECK-IN.dk.

Helt nyt layout
SAS kan ikke løfte så meget af sløret for den nye hjemmeside på nuværende tidspunkt. Men kunderne kan godt begynde at glæde sig, forsikrer det skandinaviske flyselskab.

“Hjemmesiden, som vi kommer til at præsentere til efteråret, vil blandt andet have et helt nyt layout, være mere brugervenlig og samtidig give en mere personlig kundeoplevelse,” forklarer Anna Vibeke Nielsen.

Hjemmesiden skulle egentlig have været i luften i starten af i år, men det blev ikke tilfældet og nu forventer SAS, at selskabets ansigt på internettet bliver anderledes til efteråret.

Det er ikke så længe siden SAS sidst fik ny hjemmeside. Det skete i midten af 2014.

Samme brugeroplevelse
Norwegian gennemførte i efteråret 2015 en lignende implementering af nyt hjemmesidedesign.

Det nye design er enklere og lettere med langt færre elementer og ”indgange” end det tidligere design, der var meget tekst- og informationstungt med en masse forskellige elementer. Den nye Norwegian-side har desuden et såkaldt responsivt design som betyder, at brugeroplevelsen er den samme uanset om kunderne bruger computer, tablet eller telefon.

Norwegian startede med at lade brugere i blandt andet Storbritannien teste den nye side, men i november sidste år blev den også rullet ud til blandt andet norwegian.dk.

Relaterede artikler:

Nyt design på sas.dk

SAS ruller ny hjemmeside ud

Falsk SAS-hjemmeside

SAS på tabletten med lækkert katalog