Airbus A340-300 fra SAS i Star Alliance-bemaling (Foto: © Thorbjørn Brunander Sund | Danish Aviation Photo)

Online-booking af Star Alliance-bonusrejser

Nu er det slut med telefonisk at bestille bonusrejser hos de flyselskaberne i Star Alliance-samarbejdet. Nu tilbyder SAS online-booking af bonusrejserne.

SAS EuroBonus nyder stadig stor popularitet hos de rejsende, og en af fordelene er blandt andet, at optjente point fra rejser med SAS kan benyttes hos de øvrige 27 flyselskaber, der er medlem af Star Alliance.

Hidtil har det dog været en noget omstændig procedure at foretage bookinger til Star Alliance-selskaberne. Bookingerne skal nemlig gå igennem SAS, når det skal bestilles rejser hos andre flyselskaber på optjente point fra SAS, og proceduren har været telefonisk kontakt til medlemsservice hos EuroBonus.

Det bliver der nu lavet om på, da det fra i dag bliver muligt via SAS at foretage online-bookinger til alle destinationer tilbudt af Star Alliance-partnerne. Siden den 4. juli har det dog været muligt elektronisk at tjekke tilgængeligheden på flyene fra allianceselskaberne, men nu bliver løsningen således komplet.

“Vores medlemmer er glade for at rejse rundt i verden for optjente EuroBonus-point. Vi har nu gjort det let at finde og booke bonusrejser hos alle vores Start Alliance-partnere ved hjælp at få klik,” siger Johan Mägi, der er chef for SAS EuroBonus.

Lavere gebyrer
Fra den 31. oktober vil gebyrerne ligeledes blive sænket for hovedparten af Star Alliance-rejserne, der kan bookes med EuroBonus-point. Det er de såkaldte “domestic/international fees”, der også dækker over brændstoftillæg, der er blevet reduceret.

Antallet af point, der skal bruges for rejser med Star Alliance-partnere i Business Class og First Class, vil dog stige med gennemsnitligt 18 procent, mens antallet af optjente point til at bestille bonusrejser hos SAS samt Economy-billetter hos Star Alliance-partnerne vil forblive uændret.

Endelig vil det fremover også være muligt at benytte SAS American Express rabatvouchers direkte i bookingsystemet.

Samlet vil SAS-kunder fremover kunne bestille flyrejser via optjente SAS EuroBonus-point til 18.800 daglige flyvninger til 1.317 destinationer i 193 lande gennem Star Alliance-samarbejdet.

Disse flyselskaber er i dag medlem af Star Alliance: Adria, Aegean, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, CopaAirlines, Croatia Airlines, Egyptair, Ethiopian, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, SAS, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Thai Airways, Turkish Airlines og United.

 

Relaterede artikler:

SAS tilbyder opgradering på bonusbilletter

SAS forringer igen Eurobonus

Stadig udfordringer efter EuroBonus-opgradering