Primera Air - Boeing 737-800.

Primera udbyder flybilletter på flere charterflyvninger

Det danske charterflyselskab Primera Air udvider paletten med ruter, som selskabet sælger ”fly-only billetter” til.

Primera Air giver nu solhungrende danskere endnu bedre muligheder for at hoppe på et fly sydpå. Selskabet udvider således sit udbud af ”fly-only billetter” fra fire danske lufthavne.

Primera Air, der har dansk driftstilladelse og islandsk ejer, beskæftiger sig primært med seriecharterflyvninger for Bravo Tours og nordiske søsterselskaber i den islandske rejsekoncern, som Primera Air er en del af. Men selskabet udbyder på visse afgange ledige pladser til salg på dets hjemmeside til kunder, som ikke er interesseret i en hel pakkerejse med hotel. Kunder som blot har brug for et lift sydpå til sommerhuset, ferielejligheden eller til de hoteller og den lejebil, som de selv har booket på nettet hjemmefra.

Udvider paletten
Fra midten af december udvides paletten til også at omfatte flyvningerne fra Aalborg til Las Palmas og Fuerteventura, fra Aarhus til Tenerife og fra København via Billund til Lanzarote. Aalborg – Las Palmas og København – Billund – Lanzarote flyves hver fredag fra den 19. december og frem til udgangen af marts. Aarhus – Tenerife flyves hver lørdag fra den 20. december og frem til udgangen af marts. Aalborg – Fuerteventura flyves fra mandag den 22. december og til udgangen af marts næste år.

I forvejen sælger Primera rene flybilletter på sine seriecharterflyvninger fra Aalborg til Tenerife, fra Billund til Las Palmas, Fuerteventura, Tenerife og Madeira samt fra København til Las Palmas, Fuerteventura og Tenerife.

Selskabets fulde navn er Primera Air Scandinavia og opererer fem Boeing 737-800 og to Boeing 737-700 fly. Søsterselskabet Primera Air Nordic er hjemmehørende i Letland og opererer et Boeing 737-800 fly, som tidligere tilhørte det danske selskab.