Kundepanelet mødes første gang på Ryanairs kontor i Dublin. (Foto: Ryanair)

Ryanair vil til at lytte til kunderne

Det irske lavprisselskab vil oprette et panel af kunder, der skal give gode råd om, hvordan Ryanair kan levere bedre service. Kunder fra hele Europa inviteres til at være med.

God service. Det er nok ikke de ord, der ligger først på tungen hos de fleste, hvis de bliver bedt om at fortælle, hvad de tænker, når de hører navnet Ryanair.

Men der er udsigt til forandring. Det irske lavprisselskab vil til at høre mere efter, hvad kunderne siger. Og derfor har selskabet netop offentliggjort, at det vil oprette et panel af kunder, et customer advisory panel, der skal give gode råd om, hvordan Ryanair kan forbedre sin service.

De ansøgere, der bliver optaget i panelet, vil til efteråret blive fløjet til Ryanairs Dublin-kontor, hvor de skal deltage i et arrangement, der skal hjælpe Ryanair med at blive bedre.

Fra alle lande i Europa
Paneldeltagerne kan se frem til andre møder større europæiske byer som Madrid, Berlin, Rom og Warszawa. Deltagerne i panelet bliver udvalgt blandt kunder i hele Europa.

Rådene fra panelet skal være med til at forme de forbedringer af kundeservicen, som Ryanair lægger op til skal ske. Det nye rådgivende panel er et af flere initiativer for at forbedre servicen, som Ryanair vil rulle ud.

Dara Brady, der er marketingdirektør i Ryanair, er glad for, at selskabet nu får sit eget kundepanel.

”Vores nye customer advisory panel giver os direkte feedback og anbefalinger fra kunder og hjælper os med at levere en forbedret service til vores gæster i 2022 og fremefter,” siger hun.

Lover forbedret service
Dara Brady lover, at når Ryanair rejser sig fra COVID-19 pandemien, vil selskabet levere forbedret service på nye fly og til endnu lavere priser.

Man skal søge om at blive optaget i kundepanelet. Ryanair lokker med, at flybilletter og indkvartering bliver dækket af selskabet, og at man må tage en ledsager med. Og på den første tur til Dublin bliver der tale om to overnatninger. Er man interesseret skal man sende en ansøgning til Ryanair inden udgangen af maj.

 

Relaterede artikler:

Ryanair åbner 21 ruter fra Stockholm Arlanda

Ryanair genåbner base i Billund Lufthavn

Ryanair mistede 100 millioner passagerer i 2020