SAS-app med fokus på EuroBonus

SAS’ nye app vil blandt andet gøre livet lettere for EuroBonus-medlemmer. Hvornår den lanceres er stadig usikkert.

Inden længe vil SAS sende sin nye app på gaden til fri download på kundernes devices. App’en kommer til at indeholde en masse informationer, som understøtter alt fra booking og check-in til boarding og planlægning af næste rejse. Det fortæller SAS i det seneste nummer af sit magasin til EuroBonus-kunderne.

På app’en vil det være muligt se hvor mange point man har på sin EuroBonus-konto og hvilke flyvninger man har optjent point på. Desuden vil det være muligt at købe og bestille SAS-billetter og betale med kreditkort, bonuspoint eller en kombination af de to.

Lukker og slukker
App’en husker navnene på brugeren og hans/hendes familiemedlemmer, så det bliver nemmere at lave bookinger direkte fra app’en. Endelig kan man se en liste over alle ens bookede rejser og favoritdestinationer.

Oprindeligt var det meningen, at kunderne skulle kunne installere den på deres telefoner og tablets i december sidste år. I januar i år var meldingen at app’en kom i løbet af første kvartal i år. Et kvartal, der som bekendt lukker og slukker om 17 dage, den 31. marts. SAS ønsker i dag ikke at sætte præcis dato på lanceringen af app’en, da man stadig er ved at få de sidste detaljer på plads.

Selvom SAS endnu ikke har en app, så er selskabet alligevel repræsenteret i app-universet. Den populære guidebog SAS Crew Guide findes i en skrabet udgave som app med guides til gode restauranter, shoppingmuligheder og lignende i New York, Chicago og London.

Læs også:

SAS lægger sidste hånd på App

SAS på vej med “über cool“ app