SAS holder fast i Plus-billet med rabat

Efter et succesfuldt sommerforsøg bliver SAS Plus Saver-billetter permanent til salg på ruter til 44 europæiske destinationer.

SAS har haft så stor succes med sin såkaldte Plus Saver-billetkategori, at produktet nu tilbydes permanent på en lang række ruter fra Skandinavien og Finland til 44 destinationer i Europa.

SAS Plus Saver er et tilbud til rejsende som foretrækker alle fordelene ved at rejse på SAS Plus, som for eksempel adgang til lounge og Fast Track gennem sikkerhedskontrollen, men som ikke har behov for fleksibilitet. Således er mulighederne for gratis ombooking og afbestilling fjernet – og alligevel har man fordelene så som ekstra bagage, forhåndsvalg af sæde og servering af mad og drikke ombord.

I forhold til de traditionelle Plus-billeter er der begrænsninger omkring ændringer og annulleringer, hvor der skal betales 600 kroner per billet. Herudover optjenes der heller ikke ekstra bonuspoint på Plus Saver-billetterne.

Taget godt imod
Billetkategorien blev indført på forsøgsbasis i juni og blev udbudt frem til slutningen af september for få fyldt nogle af sæderne på SAS Plus op i de sommermåneder, hvor der ikke er så mange forretningsrejsende.

”Vi gør SAS Plus Saver permanent, da vi har haft succes med konceptet på vores udvalgte ruter. Flere af vores passagerer vil gerne have ekstra komfort på turen, men de har ikke behov for fleksibiliteten i billetten. Derfor er det en mulighed, som vores passagerer indtil nu har taget godt imod,” forklarer pressechef Mariam Skovfoged fra SAS til CHECK-IN.dk.

Ikke på indenrigsruter
SAS Plus Saver er et supplement til de allerede eksisterende billetkategorier SAS Go, SAS Go Light og SAS Plus indenfor Europa. Den nye billetype tilbydes på udvalgte ruter mellem Skandinavien og Europa, men er ikke tilgængelig på indenrigsruter i de skandinaviske lande eller ruter inden for Skandinavien samt på ruter med en stor andel af forretningsrejsende.

Helt konkret tilbyder SAS Plus Saver-billetter på ruter fra Skandinavien og Finland til Alicante, Amsterdam, Athen, Barcelona, Bergen, Bilbao, Bologna, Budapest, Bucharest, Cagliari, Dubrovnik, Dublin, Edinburgh, Faro, Gazipasa, Gdansk, Hamborg, Málaga Mykonos, Santorini, Sankt Petersborg, Las Palmas, Manchester, Milano, Malta, Montpellier, Napoli, Nice, Olbia, Paris, Palma de Mallorca, Palermo, Prag, Pristina, Pisa, Pula, Reykjavik, Riga, Rom, Thessaloniki, Split, Venedig, Vilnus samt Wroclaw.

 

 

 

Relaterede artikler:

SAS lokker fritidsrejsende med rabatteret Plus-produkt

Fem nye billettyper