SAS-indenrigskunder får loungeadgang

Kunder der rejser på Plus-billetter eller er indehavere af SAS EuroBonus-kort på guld- og diamantniveuau får fremover adgang til loungen i Billund og Aalborg.

Indenrigsrejsende har aldrig haft glæde af de attraktive lounges i de jyske lufthavne i Billund og Aalborg. Udenrigskunderne på direkte SAS-ruter samt indenrigsrejsende på Plus-billet med videreforbindelse har dog haft adgang.

Men nu gør SAS det åbent for alle med Plus-billetter samt guld- og diamantkort.

“Af historiske årsager har indenrigsbilletten ikke været forbundet med loungeadgang, men det ændrer vi nu efter kundernes ønske,“ bekræfter pressechef Trine Kromann-Mikkelsen til CHECK-IN.dk.

Ordningen er trådt i kraft allerede fra den 1. december.

Attraktive lounges
I Billund Lufthavn får SAS-kunderne adgang til King Amlet Lounge, hvor der vil være gratis forfriskninger, trådløst netværk, møderum samt et udvalg af internationale aviser og tidsskrifter.

Åbningstiderne i King Amlet Lounge er som udgangspunkt fra kl. 04.45 til kl. 22.00 på alle dage med undtagelse af lørdag, hvor der lukkes allerede kl. 18.15.

Længere nordpå har SAS-passagerene tilbuddet om at besøge Aalborg Airport Lounge, hvor der er adgang til forfriskninger, snacks, trådløst netværk, aviser, magasiner og TV. Loungen lokker blandt andet med gourmet-snaps fra Brænderiet og Aalborg Spritfabrik, hvis man har lyst til så stærke sager før sin indenrigsflyvning.

I Aalborg-loungen åbnes der kl. 05.00 alle dage, mens der lukkes kl. 20.00 – dog lørdag først kl. 20.30.