Hovedhjul på en Airbus A330-300 fra SAS. Foto: Ole Kirchert Christensen

SAS indgår ny aftale med Hvidovre-virksomhed

SAS har skrevet under på en kontrakt med Hvidovre-virksomheden TP Aerospace, der skal levere vedligehold af hjul og bremser på over hundrede af selskabets fly.

En dansk virksomhed vil fremover levere service til flyene i SAS-flåden.

SAS og TP Aerospace kunne således i slutningen af december 2019 underskrive en kontrakt, der indebærer vedligehold af hjul og bremser på 124 af selskabets fly. Samarbejdet trådte i kraft fra onsdag.

Det skandinaviske flyselskab har valgt det fuldt integrerede, altomfattende og meget fleksible Cycle Flat Rate-program (CFR) hos TP Aerospace. Programmet skal yde service til de fleste flytyper i SAS-flåden – herunder Airbus A319, A320, A321, A330, A340, Boeing 737-700 samt Boeing 737-800.

”Jeg er meget glad for den underskrevne aftale og ser frem til samarbejdet mellem SAS og TP Aerospace,” siger Annika Dalsvall, direktør for kontrakter i CAMO (Continuing Airworthiness Management Organization) hos SAS.

Kontrakten omfatter vigtige serviceelementer som eksempelvis Component Maintenance Services (CMS), Component Pool Services (CPS), Component Inventory Services (CIS) og Logistic Services (LS) på et fuldt integreret grundlag.

Service-program reducerer omkostninger
Hos TP Aerospace, der hører hjemme i københavnerforstaden Hvidovre, ser man frem til samarbejdet med SAS.

”Dette nye partnerskab er et perfekt eksempel på de driftsmæssige og økonomiske fordele ved vores hjul- og bremseprogrammer og hjælper vores kunder over hele verden med at realisere omkostningsbesparelser og samtidig opnå effektivitetsgevinster,” siger Philip Hansen, direktør for globale programmer i TP Aerospace.

”Vi ser frem til at skabe reel værdi og spille en betydelig rolle i at sikre fortsat driftsstabilitet for SAS, et globalt anerkendt flyselskab for sit stærke og professionelle brand, i de kommende år.”

Siden 2011 har TP Aerospace tilbudt den altomfattende Cycle Flat Rate-service. Selskabets globale portefølje passerede 800 fly efter kontraktunderskrivelsen med SAS.

TP Aerospace supportere 260.000 landinger hvert år, og selskabet har 450 unikke kunder fordelt på 70 lande i hele verden. TP Aerospace, der blev stiftet i 2008, har hovedkontor i Hvidovre, og derudover er der kontorer og servicecentre i Hamborg, East Midlands, Dubai, Las Vegas, Orlando, Singapore, Bangkok, Kuala Lumpur, Shenzhen og Melbourne.

 

Relaterede artikler:

Kapitalfond køber sig ind i dansk luftfartsvirksomhed

SAS vil sende 56 A320neo til eftersyn i Tallinn

SAS forlænger aftale med KLM