SAS har indledt samarbejde med ground handling-selskabet BGS i Vilnius Airport. Foto: BGS/SAS

SAS indgår nyt partnerskab med handlingselskab

SAS har indledt samarbejde med ground handling-selskabet BGS, der skal levere tjenester til det skandinaviske flyselskab i Vilnius i de næste tre år.

Fra 1. maj 2023 og tre år frem har SAS på plads, hvem der skal levere ground handling-tjenester til flyselskabet i Vilnius Airport.

SAS har således netop indgået en aftale med BGS, der er en international udbyder af ground handling, brændstoftankning og logistiktjenester. BGS skal konkret levere ground handling til SAS i den litauiske hovedstadslufthavn, og selskabet vil ugentligt støtte mellem 20 og 30 flyvninger for SAS.

”Vi er glade for at byde Scandinavian Airlines velkommen som vores kunde i Vilnius Airport. Jeg er overbevist om, at vores teams ekspertise inden for servicekvalitet og sikkerhed i løbet af de kommende tre år vil blive grundlaget for et succesfuldt partnerskab. Vi ser frem til et langt og gensidigt fordelagtigt partnerskab og er spændte på de muligheder, der ligger forude,” siger Vitalis Dudys, handelschef hos BGS.

SAS forventer stærkt branchekendskab
SAS, der i øjeblikket har ruter fra Vilnius til Københavns Lufthavn og Stockholm Arlanda, glæder sig over det nye partnerskab med BGS.

”Hos Scandinavian Airlines forventer vi altid professionalisme og stærkt branchekendskab fra vores partnere, og derfor er vi glade for at indlede samarbejde med BGS. Vi tror på, at dette partnerskab vil medføre betydelige fordele for begge selskaber og give os mulighed for bedre at betjene vores kunder,” siger Tomas Holm, chef for lufthavnsoperationer hos SAS.

BGS’ søsterselskab Aviator Airport Alliance støtter også SAS med ground handling på seks baser i Skandinavien. Aviator Airport Alliance er til stede i 15 lufthavne i de nordiske lande, mens selskabet også har aktiviteter i lufthavne i blandt andet Letland, Estland, Tjekkiet og Ukraine.

I Vilnius Airport er BGS en af de største udbydere af ground handling og brændstoftankning, og flere etablerede flyselskaber benytter BGS – herunder LOT Polish Airlines, Finnair, DHL, Wizz Air og Ryanair. Foruden kundebetjeningen i Vilnius opererer BGS også i ni andre lufthavne i hele Europa.

 

Relaterede artikler:

Slotkoordinering i Vilnius overtaget af ACD

“Lav et fællesbaltisk flyselskab efter SAS-modellen”

Overvejer atter salg af SAS Ground Handling