SAS lokker med gratis Europa-flybillet

Flyselskaberne har i lavsæsonen masser af ledig kapacitet på flyene. Nu vil SAS helt ekstraordinært tilbyde 26.000 ekstra bonuspoint, hvis man rejser oversøisk på Business eller Plus, og det skulle række til en gratis flybillet indenfor Europa.

SAS har netop iværksat en lynkampagne, der skal bidrage til at få fyldt de relativt mange tomme sæder i vintertrafikprogrammet.

Kampagnen går i sin enkelhed ud på, at alle EuroBonus-medlemmer der i perioden mellem 18. oktober og 31. oktober bestiller en returbillet på Plus- eller Business-klasse på en interkontinental SAS-flyvning, vil modtage 26.000 ekstra bonuspoint oveni den sædvanlige pointoptjening.

De ekstra 26.000 point skulle række til en returflyvning i Europa sammen med de ordinære point, der optjenes på en interkontinental flyvning med SAS. Her optjenes som udgangspunkt mellem 15.600 og 22.400 point for en returrejse, hvor laveste pointantal udløses ved New York som destination, mens Tokyo udløser flest point.

Det betyder eksempelvis, at en returbillet fra København til Tokyo samlet udløser 48.400 point ved rejse i SAS Plus-klasse. Er man samtidig EuroBonus-medlem vil der komme henholdsvis 15 eller 25 procent ekstra point på kontoen for sølv- eller guldmedlemskab.

Når de optjente point skal benyttes, skal der bruges 40.000 point for en returrejse på Go-klasse til Middelhavsdestinationerne samt Rusland og Israel. Pointkravet stiger dog til 60.000, hvis rejsen skal foretages på Plus-klasse.

Point kvalificerer ikke til medlemsniveau
Kampagnen gælder på samtlige flyvninger til Nordamerika og Asien på alle nye reservationer foretaget fra 18. oktober og fremad.

De ekstra bonuspoint kan optjenes på rejser foretaget mellem 15. november og 28. februar, der er den absolutte lavsæson for SAS med undtagelse af jule- og nytårsperioden.

Det er dog værd at notere sig, at de 26.000 ekstra point ikke er kvalificerende til medlemsstatus i EuroBonus-programmet. De kan således ikke benyttes til at rykke op til et højere niveau.

For yderligere at stimulere interessen for tilbuddet, har SAS lovet, at optjente point vil være at finde på kontoen senest 10 dage efter, at den interkontinentale rejse er afsluttet.