(Foto: Businessclass.dk)

SAS Plus Saver testes på skandinaviske ruter

SAS igangsætter i dag en forsøgsperiode, hvor selskabet vil udbyde det populære SAS Plus Saver produkt på udvalgte indenrigsruter og intraskandinaviske ruter.

I den forløbne sommer indledte SAS en testperiode, hvor SAS Plus Saver-produktet skulle testes på en række europæiske ruter for at vurdere efterspørgslen, samt hvorvidt billettypen kannibaliserede på det traditionelle SAS Plus-produkt. Det har tilsyneladende ikke været tilfældet, idet produktet i november måned blev indført fra Skandinavien til 44 europæiske destinationer.

SAS Plus Saver er et tilbud til rejsende som foretrækker alle fordelene ved at rejse på SAS Plus, som for eksempel adgang til lounge og Fast Track gennem sikkerhedskontrollen, men som ikke har behov for fleksibilitet. Således er mulighederne for gratis ombooking og afbestilling fjernet – og alligevel har man fordelene så som ekstra bagage, forhåndsvalg af sæde samt servering af mad og drikke ombord.

Nu skal rejsende på indenrigsruter og ruter mellem skandinaviske byer også teste produktet, inden det eventuelt indføres permanent på ruterne i Skandinavien. Forsøgsperioden starter i dag og løber frem til den 31. marts næste år.

“Det har været en succes på de europæiske ruter, og der er mange rejsende, der efterspørger Plus-produktet uden at have brug for fleksibilitet i billetten,” forklarer pressechef Mariam Skovfoged fra SAS i Danmark til CHECK-IN.dk.

Otte ruter testes
SAS Plus Saver-produktet vil i første omgang blive test på otte ruter. Der er tale om tre svenske indenrigsruter, henholdsvis Stockholm-Malmø, Stockholm-Åre Östersund samt Gøteborg-Luleå. På det norske indenrigsmarked testes en enkelt rute, hvilket er Oslo-Bodø, mens SAS har valgt at gå udenom det danske indenrigsmarked i testen.

På de intraskandinaviske ruter er der blevet plads til forsøg København-Oslo, København-Bergen samt Oslo-Billund, så det bliver trods alt muligt for danskerne at købe det populære produkt i forsøgsperioden.

Prissætningen på SAS Plus Saver-produktet varierer, og pristypen er ikke tilgængelig på alle afgange. Der kan ofte være besparelser på helt op over 60 procent på afgange, hvor der ikke er solgt mange traditionelle SAS Plus-billetter.

 

Relaterede artikler:

SAS holder fast i Plus-billet med rabat

SAS lokker fritidsrejsende med rabatteret Plus-produkt

SAS justerer kabinekonceptet

Her er det nye SAS-servicekoncept