SAS udvider Fast Track-adgangen i Københavns Lufthavn

SAS Guldkort-holdere kan nu også benytte Fast Track på rejser med Star Alliance-partnere uanset klasse.

Fremover bliver der endnu flere fordele ved at være en god SAS-kunde. Alle SAS EuroBonus Guldkort-medlemmer vil nu få adgang til at benytte den populære Fast Track i Københavns Lufthavn Terminal 3, når der flyves med en Star Alliance-partner. Det er uanset om der rejses på Business Class eller økonomiklasse.

“Jeg er meget glad for, at vi nu kan tilbyde vores Fast Track-service til en bredere kreds af kunder. Det har længe stået højt på vores ønskeseddel. Nu kan endnu flere kunder komme hurtigt og smidigt gennem sikkerhedskontrollen og gå ombord på deres fly uden unødig ventetid,“ siger marketing- og salgsdirektør i SAS i Danmark, Per Møller Jensen.

SAS Fast Track

Herudover er det også blevet muligt at benytte Fast Track, hvis den rejsende er booket på en SAS Codeshare-billet i Business Class eller har et SAS EuroBonus Guldkort.

Hidtil har Fast Track været forbeholdt de kunder, der rejser med SAS, Blue1 eller Widerøe på Business eller Economy Extra eller kunder, der har et SAS EuroBonus Guldkort og rejser på et af de nævnte selskaber uanset klasse.