Singapore Airlines Boeing 777-300ER (Foto: AusAviation149)

Singapore Airlines øger sommerprogrammet i CPH

Singapore Airlines går næste vinter op på daglig afgang fra København til Singapore med ny flytype. Men allerede fra næste sommer øges antallet af afgange på ruten.

Samtidig med at Singapore Airlines tirsdag på et pressemøde offentliggjorde, at man fra november næste år indsætter Airbus A350-900-fly mellem København og Singapore og øger betjeningen af ruten til daglig forbindelse, kunne selskabet annoncere en anden nyhed.

I sommeren 2019 vil Singapore Airlines nemlig øge antallet af afgange mellem København og Singapore fra de nuværende fem afgange om ugen til seks ugentlige forbindelser.

Ekstra forbindelse onsdag
Den ekstra afgang flyves på onsdage i perioden fra 19. juni til 15. august 2019, og dermed er mandag den eneste dag i ugen, hvor der ikke flyves mellem København og Singapore.

Der vil alle dage være afgang fra København kl. 12.20 med ankomst i Singapore kl. 06.20 lokal tid, undtagen torsdag, hvor ankomsttiden er sat til kl. 06.30 lokal tid. Den anden vej er der afgang fra Singapore kl. 23.50 lokal tid med ankomst i Københavns Lufthavn kl. 06.25 næste morgen. Flyvetiden er således omkring 12 timer ud og lidt længere den anden vej.

De seks ugentlige afgange betjenes alle med selskabets nuværende flytype på ruten, Boeing 777-300ER, som har plads til 264 passagerer – heraf fire på First Class, 48 på Business Class, 28 i Premium Economy Class og 184 på Economy Class.

Øget interesse for Singapore og Sydøstasien
Baggrunden for udvidelsen af sommerprogrammet er en stigende interesse for at rejse til Sydøstasien, hvor ikke mindst destinationer som Thailand, Malaysia, Vietnam, Cambodia og Indonesien er populære destinationer for både svenskere og danskere.

Antallet af danskere og svenskere, der besøger Singapore, er også stigende. På pressemødet tirsdag blev det oplyst, at der fra januar til september i år har været 29.000 danske besøgende og 38.500 svenske besøgende i Singapore. Sidste år var der en vækst i besøgstallet fra Danmark på 8,8 procent og fra Sverige på 9,7 procent i forhold til året før.

Relaterede artikler:

Søg Singapore Airlines indsætter A350 dagligt på CPH

Singapore Airlines øger på København

God fart i samarbejdet mellem SAS og Singapore Airlines