Den nye Star Alliance-lounge i Rom-Fiumicino-lufthavnen. Foto: Star Alliance

Star Alliance med ny lounge i Rom-Fiumicino

En helt ny Star Alliance-lounge for premium-passagerer åbnede i går i Rom-Fiumicino. Lufthavnsloungen er indrettet med flere italienske detaljer.

En splinterny lounge slog fredag dørene op for Star Alliance-passagerer i Rom-Fiumicino.

Loungen henvender sig til passagerer, der rejser på First Class og Business Class. Hvis man har et Star Alliance Gold Card, er der også adgang til de flotte lokaler. Loungen ligger på øverste niveau i Boarding Zone D i Terminal 3, og herfra er der kort gang til flyselskaberne i Star Alliance.

Rom-lufthavnens nye premium-lounge er indrettet med italienske designermøbler, og det giver lokalerne et moderne, elegant og fashionabelt udseende. Området er funktionelt, hvor man kan arbejde eller slappe af i rolige omgeivelser.

Besøgende i loungen vil desuden blive mødt af et italiensk-inspireret madudvalg, og man kan tilmed bestille signaturretter. Baren er bemandet, og kaffen kan skænkes fra en rigtig kaffestation.

Innovativ lounge
Der er sørget for masser af oplademuligheder i hele loungen, og de besøgende kan desuden slå sig løs på det gratis trådløse internet. Telefonopkald kan ske i private samtalebokse. Den nye lounge er åbent i tidsrummet fra klokken 05.15 til klokken 21.15, og den har plads til cirka 130 gæster.

”Star Alliance har sat sig det overordnede mål at forbedre kundens rejseoplevelse. At tilbyde et premium-lounge-produkt er en integreret del af denne strategi. Vores nye Rom-lounge udvider netværket af Star Alliance-brandede lounges til syv og tilbyder vores kunder, der flyver fra ’Den evige stad’, en topmoderne loungeoplevelse,” siger Christian Draeger, direktør for kundeoplevelse i Star Alliance.

Hos Aeroporti di Roma, der har hjulpet til med byggeriet, er der tilfredshed med, at Star Alliance åbner en moderne lounge.

”Vi har arbejdet sammen med Aviapartner og Star Alliance for at skabe et innovativt og funktionelt område, der svarer til de høje kvalitetsstandarder, som Fiumicino har opnået,” siger Ivan Bassato fra lufthavnsledelsen i Rom-Fiumicino.

Buffeten i den nye Star Alliance-lounge i Rom-Fiumicino. Foto: Star Alliance

SAS-ruter fra Rom
17 Star Alliance-medlemmer har ruter fra Rom-Fiumicino, og de har samlet set forbindelser til 25 destinationer fordelt over 20 lande. SAS har Rom-ruter til alle tre skandinaviske hovedstadslufthavne, Oslo Gardermoen, Stockholm Arlanda og Københavns Lufthavn.

Med den nye lounge i Rom er Star Alliance oppe på i alt syv lounges i verden, som er brandet på alliancen. De øvrige ligger i lufthavnene i Buenos Aires, Los Angeles, Nagoya, Paris, Rio de Janeiro samt Sao Paulo.

I begyndelsen af 2019 åbner Star Alliance endnu en lounge, og denne gang får Amsterdam Schiphol fornøjelsen. Loungerne i Nagoya og i Paris Charles de Gaulle står desuden over for en snarlig renovering for at forbedre kundeoplevelsen.

 

Relaterede artikler:

Trangt og larmende i Miami-lounge

Nyrenoveret SAS-lounge i New York

Besøg i verdens mindste BA Executive Lounge

SAS-kunder bekymrede over lounge-plan

SAS: Massestop for adgang til lounges