Star Tour indretter fremtidens rejsebutik

På Rådhuspladsen i København åbner Star Tour Danmarks første online rejsebutik. Det gammeldags skrankesalg afskaffes til fordel for en kombination af online aalg og personlig rådgivning.

Den teknologiske udvikling har længe præget rejsebranchen, hvor søgetjenester og online salg er blandt de mest foretrukne værktøjer til at beslutte sig for den næste ferie.

Rejsebureauerne har dog længe opretholdt den traditionelle fysiske butik, men nu gør Star Tour op med den vanetænkning. Danskerne er nemlig vilde med at købe rejser online, og derfor har Star Tour nu åbnet fremtidens første online rejsebutik.

Det er butikken på Rådhuspladsen der efter en gennemgribende modernisering slår dørene op til Danmark første online rejsebutik af sin slags.

Ideen er at afskaffe det gammeldags skrankesalg helt, og give kunderne samme muligheder, som når de er online derhjemme, men samtidig tilbyde, at kunderne kanfå hjælp af Star Tours medarbejdere i butikken, når de vil.

Allerede i dag køber 60 % af Star Tours kunder deres rejse online, og tallet stiger støt. Og 9 ud af 10 af kunderne er online på et tidspunkt i processen med at vælge rejsen.

“Vores mål med den nye butik er, at få den online verden til at smelte sammen med den fysiske butik. Vores kunder skal have samme muligheder for inspiration og information, når de kommer i vores butik, som når de sidder og surfer rundt i rejsefilm, fotos, informationer og tips på vores hjemmeside derhjemme. Forskellen er blot, at der i butikken altid er folk klar til at hjælpe kunden med at skabe overblik over mulighederne,“ forklarer Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

Overalt i butikken er der skærme, hvor kunderne kan hente inspiration og information, og ved hver medarbejder er en skærm, hvor kunden og medarbejderen i samarbejde kan gå online for, f.eks., at se et bestemt hotel, et kort, fotos eller film af rejsemålet.

Med tiden er det meningen at også Star Tours butikker i Århus og Aalborg skal igennem samme modernisering.

Star Tour A/S er en af Danmarks største rejsearrangører med en markedsandel i 2009 på 19 %. Star Tour er en del af TUI Travel PLC, der med 30 millioner kunder årligt er en af Europas førende rejsekoncerner.