Tjen point i taxaen

SAS gør det nu muligt at optjene Eurobonus-point allerede på vej mod lufthavnen – uanset hvilket flyselskab man skal rejse med.

Medlemmer af SAS’ loyalitetsprogram Eurobonus har nu mulighed for at optjene point endnu inden de er ankommet til lufthavnen. Også når de skal flyve med andre selskaber end SAS og Star Alliance-partnerne. SAS har nemlig indgået en aftale med Danmarks største taxaselskab, Dantaxi. Den indebærer, at Eurobonus-medlemmer kan optjene point hver gang de kører med en af Dantaxis 900 vogne over alt i Danmark.

Man optjener 50 point for hver 100 kroner man kører i taxa. En tur fra Aarhus Centrum til Aarhus Lufthavn, der typisk koster 650 kroner vil altså give 325 point på kontoen.

For at få point ind på kontoen er det dog vigtigt, at man bestiller taxaen telefonisk og ikke via selskabets app. Man skal nemlig oplyse sit Eurobonus-nummer ved bestilling og betale med kreditkort i taxaen.

Vokse til fem millioner
Optjeningen af EuroBonus-point ikke kan kombineres med andre rabatordninger hos DanTaxi. Selskabet er repræsenteret i København, Aalborg, Skive, Aarhus, Roskilde, Aabenraa, Sønderborg, Vestsjælland, Bornholm, Vordingborg, Nykøbing Mors, Viborg, Thisted, Guldborgsund, Silkeborg, Hjørring, Skanderborg, Odder, Køge og Vejen.

Samarbejdet med Dantaxi er det seneste i en række nye samarbejder, som SAS har indgået for at gøre Eurobonus-programmet mere attraktivt og øge mulighederne for at optjene point. SAS har som mål, at Eurobonus-programmet i de kommende år skal vokse til fem millioner medlemmer fra lidt over 3,7 millioner i dag. Programmet fik et ”facelift” for et år siden. Siden er antallet af medlemmer vokset med 17 procent.