Icelandair wing

Tre nye Icelandair-ruter i sommeren 2022

Icelandair vil hen over den kommende sommer flyve til tre helt nye europæiske destinationer. Flyselskabet vil desuden genoptage sommerruten til Billund Lufthavn.

I de seneste uger har Icelandair lanceret nye ruter til opstart i løbet af 2022, og nu er selskabet klar med yderligere nye forbindelser.

Det islandske flyselskab meddeler ifølge det islandske medie mbl.is, at der åbnes nye ruter fra Keflavik International Airport til henholdsvis Rom Fiumicino, Nice og Alicante. Første afgang på ruten til den italienske hovedstad er 6. juli 2022, og den løber frem til 4. september. Der flyves på onsdage og søndage. Nice vil blive betjent i perioden fra 6. juli til 27. august 2022 med afgange på onsdage og lørdage.

Foruden ruterne til Rom og Nice vil Icelandair få Alicante som fast destination hen over sommeren. Første flyvning er 10. februar 2022, og der vil være afgange på torsdage og søndage til slutningen af oktober. I den seneste tid har Icelandair tilbudt charterflyvninger til den spanske ferieby, men nu bliver destinationen altså en reel rute. Selskabet har også tidligere år fløjet charterture til Alicante.

Icelandair vil herudover genoptage ruten til Montreal, som første gang kom på selskabets rutekort i 2016. Den østcanadiske storby vil blive betjent i perioden fra 24. juni til 25. september 2022 med tre ugentlige rotationer – på onsdage, fredage og søndage.

Genoptager rute til Billund
I det kommende sommertrafikprogram vil Icelandair tilbyde ruter til i alt 29 destinationer i Europa og 14 destinationer i Nordamerika. Sommerruten til Billund Lufthavn vil atter være på programmet fra Icelandair, og den vestdanske befolkning kan dermed igen flyve direkte til Island.

”Vi har gradvist skruet op for vores drift, mens vi til enhver tid har tilpasset os situationen. Nu præsenterer vi en ambitiøs sommertidsplan med 43 destinationer i Europa og Nordamerika,” siger Bogi Nils Bogason, koncernchef i Icelandair.

”Vi introducerer to nye og spændende destinationer, Rom og Nice. Vi bringer også Alicante ind i rutenetværket, i lighed med det vi gjorde med Tenerife sidste år, hvilket er blevet rigtig godt modtaget.”

En af de seneste tilføjelser til Icelandair-rutekortet er Narsarsuaq i det sydlige Grønland. Ruten vil gå mellem Reykjavik City Airport og Narsarsuaq. Dermed vil det islandske flyselskab have ruter til fire grønlandske destinationer i løbet af sommeren 2022. Foruden Narsarsuaq er der tale om Nuuk, Ilulissat og Kulusuk.

 

Relaterede artikler:

Icelandair etablerer ny flyrute mellem Island og Grønland

Icelandair lancerer ny rute til North Carolina

Icelandair-fly skal fremover afspejle naturens farver