Norwegians Boeing 787 Dreamliner i Denver International Airport. (Foto: DIA | PR)

Tre nye Norwegian-ruter til USA

Norwegian åbner tre nye ruter til Chicago og Denver og kommer dermed op på lidt flere end 50 ruter til 13 lufthavne i Nordamerika.

Mens Norwegian har skåret ned på de nordamerikanske ruter fra Skandinavien, så vælger det norske lavprisflyselskab i stedet at opjustere trafikprogrammet fra andre europæiske lufthavne.

Fra Rom vil Norwegian flyve til både Chicago og Denver, mens Paris-CDG også får en rute til Chicago. Der er tale om sæsonruter i sommertrafikprogrammet 2020.

Den nye rute fra Paris til Chicago opereres i perioden fra 1. maj til 24. oktober med op til fem ugentlige afgange, mens ruten fra Rom til Chicago vil blive betjent fra 2. juni til 19. oktober med fire ugentlige afgange. Ruten fra Rom til Denver er den første ruten nogensinde fra Italien til Denver, der er den største by i den amerikanske delstat Colorado. Der flyves i perioden fra 31. marts til den 23. oktober.

Med disse tilføjelser i ruteprogrammet vil Norwegian flyve til Chicago fra både Barcelona, London, Paris og Rom samt til Denver fra London, Paris og Rom. Det er således nogle af de mest populære europæiske storbyer for det amerikanske rejsepublikum, som Norwegian fremover vil fokusere på.

Over 50 ruter til 13 destinationer
Samtlige tre nye ruter til blive opereret med Norwegians velkendte Boeing 787-9 Dreamlinere, der er indrettet med 35 Premium-sæder samt en Economy-kabine med 309 sæder.

“USA er nu vores største og vigtigste marked, og vi vil fortsætte med at investere i at udvide vores netværk til at tilbyde flere nonstop-ruter til meget efterspurgte europæiske destinationer. Som vi ved, bliver vort varemærke i stigende grad værdsat i Amerika, og vi ønsker til stadighed at stræbe efter at levere den bedste serviceydelse kombineret med de laveste priser. Rom og Paris er gode tilføjelser til vores voksende tilstedeværelse i Chicago og Denver, og vi ser frem til at byde nye og eksisterende rejsende velkommen næste sommer,” siger Matthew Wood, der er kommerciel direktør hos Norwegian.

Med de nye ruter kan Norwegian betjene i alt 13 nordamerikanske destinationer fordelt på omkring 50 ruter. Således flyver Norwegian til Austin, Boston, Chicago, Denver, Fort Lauderdale, Los Angeles, Miami, New York-JFK, Oakland, Orlando, San Francisco, Seattle og Tampa. Norwegian er i dag det største europæiske flyselskab målt på antallet af ruter fra New York City-området, San Francisco Bay-området samt fra Los Angeles og Florida.

 

Relaterede artikler:

Norwegian indtager Chicago

Endnu en Norwegian-rute til Denver

Norwegian åbner ruter til Seattle og Denver