Visse Eurobonus-medlemmer får billigere billetter

SAS udvider nu tilbuddet med billige billetter til passagerer uden indtjekket bagage. Nogle Eurobonus-medlemmer kan bruge billetterne og stadig checke bagage ind.

SAS har siden efteråret 2015 tilbudt såkaldte SAS Go Light-billetter på udvalgte destinationer i Europa. Det er en billettype, hvor passagererne kun kan medbringe håndbagage. Responsen fra kunderne har været meget positiv. Derfor lanceres SAS Go Light nu på samtlige Europa-destinationer fra den 27. april.

SAS Go Light vil være et supplement til de eksisterende billettyper SAS Go og SAS Plus og retter sig mod de kunder, som vil rejse let og kun med håndbagage. Prisen på SAS Go Light bliver cirka 120 kroner lavere end SAS Go.

Uden beregning
EuroBonus-fordele gælder også for SAS Go Light. Det betyder for eksempel, at Sølv-, Guld- og Diamant-medlemmer kan medbringe bagage uden beregning, når de har booket SAS Go Light.

SAS giver således sølv-, guld- og diamant-medlemmerne en smutvej til at få billigere billetter end i dag uden at miste muligheden for at checke bagage ind.

SAS Go Light vil ikke være tilgængelig indenrigs, inden for Skandinavien eller uden for Europa. For selvom SAS har testet konceptet i adskillige måneder, så vil man tage et skridt af gangen.

“Vi vil nu se på, hvordan vores kunder tager imod valgfriheden og herefter vurdere næste skridt,“ forklarer kommunikationskonsulent Anna Nielsen fra SAS til CHECK-IN.dk.

Bedre matcher behov
I SAS Go Light indgår 24 timers fortrydelsesret, tilvalg af sæde 22 timer inden afrejse samt kaffe og te ombord. Det er muligt at købe adgang til SAS Lounge og at tilkøbe bagage fra 179 kroner. Det er derfor billigere at rejse med de normale SAS Go-billetter, hvis man har behov for at have indchecket bagage med.

”Eftersom Go Light-billetten er et tillæg til vores andre billettyper, giver vi nu vores kunder endnu flere valg og mulighed for at vælge netop den billettype, som bedst matcher deres behov,” siger Stephanie Smitt Lindberg, chef for produktudvikling og kundeloyalitet i SAS.