SF-valgannonce hos Ryanair

Selvom Socialistisk Folkeparti vil indføre en passagerafgift, der vil skade Ryanairs markedsmuligheder i Danmark, tager det irske lavprisflyselskab alligevel imod valgannoncer fra SF på selskabets hjemmeside.

“Money talks“ synes at være mottoet hos det irske lavprisflyselskab Ryanair. Selskabet kritiserede i sidste uge de danske oppositionspolitikere i forbindelse med forslaget om at indføre en passagerafgift på flyrejser fra danske lufthavne.

En passagerafgift, der ventes at ville få konsekvenser for Ryanair danske ruter til Billund og Aarhus. Nedskæringer og rutelukninger er hvadRyanairsinformationschef Stephen McNamara har stillet i udsigt i tilfælde af en kommendedansk passagerafgift.

Men det afholder ikke Ryanair fra at tage imod annoncer fra Socialistisk Folkeparti på lavprisflyselskabets danske udgave af hjemmesiden.

Således prydes forsiden af hjemmesiden blandt andet af en SF-annonce, hvor budskabet “Friske øjne på Danmark“ toner frem. “Se filmen, og hør hvad SF vil knokle for,“ er endvidere budskabet i annoncen sammen med det sædvanlige slogan “det kan la´ sig gøre“.

Socialistisk Folkeparti vil således knokle for at indføre en passgerafgift i Danmark, og partiet tror således på, at det kan lade sig gøre.

Forelagt annoncen og dens indhold siger Ryanairs informationschef Stephen NcNamara i en kortfattet kommentar: “Annoncering på Ryanairs hjemmeside har vi outsourcet til et annoncebureau, der løbende skifter indholdet af annoncerne.“

Ryanair ønsker således ikke at forholde sig til, hvilke typer annoncer eller annoncører, der sender budskaber til Ryanairs kunder.