Brian Worm, adm. direktør Aarhus Airport. (Foto: Kirsten Adler)

Aarhus Airport skal atter have ny direktør

Efter otte måneder som administrerende direktør for Aarhus Airport har Brian Worm oplyst, at han forlader stillingen til fordel for et andet job. Bestyrelsesformanden ærgrer sig over beslutningen.

Bestyrelsen i Aarhus Airport skal nok en gang på jagt efter en ny administrerende direktør, da Brian Worm har valgt at sige farvel til hverdagen i den østjyske lufthavn for at forfølge andre udfordringer.

Brian Worm har siddet på posten i otte måneder, da han tiltrådte den 1. april i år, hvor han overtog stillingen fra Nicolai Krøyer, der havde haft titel af lufthavnsdirektør i 13 måneder. Inden da sad Peer H. Kristensen to år i chefstolen.

Ifølge Århus Stiftstidende har den afgående direktør valgt at forlade stillingen, fordi han har fået et nyt job, ”som i højere grad tilfredsstiller hans baggrund og jobprofil”. Bestyrelsen i lufthavnen har allerede sat gang i processen med at finde en ny direktør.

Finder det mest formålstjenstligt
Brian Worm udtaler, at Aarhus Airport befinder sig i en ”meget potentialerig udvikling”, og forventningen er, at der i løbet af de næste år vil ske ”yderligere forbedringer”. Derudover tilføjer han, at lufthavnen i hans optik er stærkt positioneret.

Han slår dog også fast, at der var aspekter ved dét at stå i spidsen for Aarhus Airport, som ikke helt flugtede med de ønsker, som han selv har til sit arbejdsliv.

”Jobbet som administrerende direktør indebærer stor eksponering, hvilket ikke var den position og udfordring, jeg oprindeligt søgte. Jeg finder det derfor bedst og mest formålstjenstligt at forfølge mine ambitioner et andet sted, inden lufthavnen skal tage de næste skridt i udviklingen,” fortæller Brian Worm.

Formanden vil hjælpe til i overgangsperiode
Bestyrelsesformand Lars Dige Knudsen ærgrer sig over Brian Worms beslutning, men slår dog fast, at han anerkender hans prioritering og samtidig roser han det samarbejde, der har været mellem bestyrelsen og direktøren.

”Beslutningen ændrer ikke ved de tiltag, vi har sat i gang, og på vores strategi om en tredobling af passagerantallet og sikring af lønsom drift af lufthavnen. Det arbejder vi ufortrødent og målrettet efter.”

Indtil der er fundet en afløser til stillingen som lufthavnsdirektør, vil bestyrelsesformanden være en større del af den daglige drift end ellers, oplyses det.


Relaterede artikler:

Aarhus Airport skifter igen direktør

Aarhus Lufthavn skal have en ny start

Direktørskifte i Aarhus Lufthavn