Air France Boeing 787-9 Dreamliner (Foto: Air France)

Air France annoncerer tre nye langdistanceruter

Der kommer tre helt nye leisure-destinationer i Air Frances vinterprogram: Zanzibar, Muscat i Oman og Colombo på Sri Lanka.

Air France får tre helt ny leisure-destinationer på langdistanceprogrammet den kommende vinter.

Zanzibar, Muscat i Oman og Colombo på Sri Lanka hedder nyhederne i vinterprogrammet, der tidsmæssigt strækker sig fra oktober 2021 til marts 2022.

Med afgang fra Paris-Charles de Gaulle bliver der forbindelser til Zanzibar i Tanzania. De to ugentlige afgange betjenes af Boeing 787-9 som en fortsættelse af flyvninger til Nairobi i Kenya.

Feriedestinationen blev sidst betjent fra Frankrig i 2015 af det nu nedlagte XL Airways France, der fløj fra Paris til Zanzibar via Hurghada i Egypten, skriver luftfartsmediet routesonline.com.

Air Frances søsterselskab, KLM, begyndte at flyve til Zanzibar i slutningen af ​​2020 og har ruten fra Amsterdam.

Tre afgange til Muscat
Til Mellemøsten begynder Air France med tre ugentlige afgange til Muscat i Oman. Flyvningerne kommer til at foregå med en Boeing 787-9. Selskabet kommer til at konkurrere med Oman Air, som planlægger at genoptage de daglige flyvninger fra Muscat til Paris i starten af vintersæsonen.

Air France styrker også sin fartplan til Dubai i De Forenede Arabiske Emirater, hvortil der vil være op mod 14 ugentlige afgange fra sidst i oktober 2021.

Igen forbindelse til Colombo
1.  november 2021 starter Air France flyvninger til Colombo på Sri Lanka, der også er en helt ny destination for selskabet. Der bliver tre ugentlige afgange, som vil være en fortsættelse af flyvningen til Malé på Maldiverne. Det bliver en Boeing 787-9, der betjener ruten.

Indtil november 2016 fløj Srilankan Airlines ruten. Der er i øjeblikket ingen direkte forbindelser mellem Paris og Colombo.

For at imødekomme en stærk efterspørgsel styrker Air France sin rute til Papeete i Fransk Polynesien, som er en fortsættelse af flyvningen til Los Angeles. Fra 3. november vil der være op til fem ugentlige afgange til denne destination, der betjenes med en Boeing 777-200.

Endelig vil Air France fra 31. oktober 2021 øge antallet af afgange til Miami og tilbyde op til 12 ugentlige flyvninger, der flyves med en Boeing 777-300 og en Airbus A350.

 

Relaterede artikler: 

Air France klar til mere leisure med langdistancefly

Nyt Lufthansa-selskab klar til at gå i luften

SAS overvejer longhaul-ruter til fritidsdestinationer