Alsie Express fra Sønderborg til London

I stedet for at flyve tom til og fra en ad hoc-charteropgave i England i den kommende weekend har Alsie Express med stor succes solgt billetter til en smuttur til London.

Piloterne og stewardessen får selskab når den ene af Alsie Express’ to ATR72-500 maskiner i weekenden flyver til England for at klare en ad hoc-charteropgave for en engelsk sportsklub. For i stedet for at flyve tom fra hovedkontoret i Sønderborg til England fredag inden opgaven og tom hjem igen søndag efter at opgaven er løst, så har Alsie Express valgt at sælge billetter til flyvningerne mellem Sønderborg og London Luton-lufthavnen.

I fredags blev de i alt 48 pladser hver vej sat til salg for 995 kroner for en returbillet. Og onsdag formiddag var der kun fire ledige pladser tilbage.

”Vi er meget positivt overraskede over interessen for turen, og det er helt klart noget vi gerne vil lave mere af når det kan passe sammen med vores ad hoc-charteropgaver,” siger salgsdirektør Niels W. Knudsen fra Alsie Express.

Det karakteristiske sorte Alsie Express-fly letter fra Sønderborg fredag kl. 16.30 med ankomst i London Luton kl. 17.30 engelsk tid. Turen går retur fra London Luton søndag kl. 15.30 med ankomst i Sønderborg kl. 18.30 dansk tid.