BCD Travel flytter til ‘rejsehus’

BCD Travel´s afdeling i Viby ved Århus flytter den 7. juni adresse til et tidligere “rejsehus“ på Enghavevej. Det er den gamle togstation i Viby J., der fremover bliver jysk hovedsæde for aktiviteterne hos regionens største erhvervsrejsebureau.

Mandag den 7. juni er der flyttedag hos BCD Travel.Erhvervsrejsebureauets store afdeling i Viby ved Århus flytter nogle få hundrede meter ned ad vejen fra den nuværende adresse i Sønderhøj 48 til Enghavevej 3.

Ejendommen på adressen Enghavevej3 kalder BCD Travel for et rigtigt “rejsehus“. Det er nemlig den tidligere jernbanestation i Viby, der med nænsom hånd er blevet totalrenoveret af Byggeselskabet Olav de Linde. Samme selskab, der var ansvarlig for udviklingen af den ejendom, der i dag huser Marco Polo og MyTravel´s “rejsemekka“ på Søren Frichs Vej i Århus.

BCD Travel fortæller, at elementer fra den tidligere station er bevaret – eksempelvis den gamle billetluge. Bureauet understreger dog, at den ikke vil blive anvendt til billetudlevering fremover. Et par af de gamle DSB-bænke har BCD Travel også fundet anvendelse for, idet de kommer til at indgå som en del af møblementet i de nye lokaliteter.

BCD Travel´s kolleger er også i relativt nye lokaler i Århus-området. Carlson Wagonlit Travel bor i dag i midtbyen på adressen Aaboulevarden 22, mens VIA Travel sidste år flyttede til en 2. sals adresse på Klamsagervej i Åbyhøj.

HRG Nordic er flyttet fra Europaplads (det tidligere BP-Huset) til adressen Vestergade 58N. Mange vil sikkert huske Vestergade 58, deri mange år var et kendt spillested i Århus – og udødeliggjort af Peter A.G., der slingrede ned ad Vestergade.