ATR72-200 fra Danish Air Transport. (Foto: Danish Air Transport)

Bornholm-rute forlænges året ud

Danish Air Transport forlænger sæsonen for sin “sommerrute” mellem Billund og Bornholm frem til årsskiftet. Desuden indsættes en ekstra søndags-rotation.

Den 21. april i år begyndte Danish Air Transport (DAT) igen at flyve mellem Billund og Bornholm, og allerede nu kan DAT melde udsolgt på søndagsafgangene.

Derfor har flyselskabet besluttet at forlænge ruten indtil udgangen af december. Samtidig indsættes der om to uger to ekstra afgange på søndage i det eksisterende program, hvor der lige nu flyves en gang om dagen torsdag, fredag og søndag.

”Siden opstarten af ruten i juni 2015, har vi kigget på muligheden for at gøre Billund – Bornholm til en helårsrute. Vi har hele tiden været sikre på, at potentialet var der. Og målet har fra start af været, at ruten blev en helårsrute. Men efter den seneste udvikling i passagertallet, har vi besluttet, at forlænge perioden for 2016. Vi flyver således mellem Jylland og Bornholm resten af året,” fortæller Dennis Rybasch, kommerciel direktør i DAT.

Løb suverænt med sejren
Ruten opstod blandt andet på baggrund af mange forespørgsler fra DAT´s følgere på Facebook.
Derfor iværksatte DAT en afstemning. Her kunne følgerne stemme på, hvilken jysk lufthavn de helst så, ruten udsprang fra. Og her var ingen tvivl. Billund Lufthavn løb suverænt med sejren.

”Vi har oplevet en kæmpe efterspørgsel fra både jyderne og bornholmerne. Flyene er fyldte, og vores afgange om søndagen er udsolgte i begge retninger, ” siger Dennis Rybasch og fortsætter:

”Derfor har vi besluttet at indsætte to ekstra afgange om søndagen allerede fra den 19. juni.”

De nye søndagsafgange flyves kl. 15.30 fra Billund med ankomst på Bornholm kl. 16.40 og retur kl. 17.00 fra Bornholm med ankomst til Billund kl. 18.10.

 

Relaterede artikler:

Overvejer helårsrute mellem Billund og Bornholm

Bedste år nogensinde på Bornholm

DAT etablerer sommerrute fra Bornholm til Billund