Aviator åbnede i sidste uge Carlsberg Aviator Lounge i Københavns Lufthavn. Foto: Aviator

Carlsberg Aviator Lounge åbnet i CPH

Aviator har i samarbejde med Carlsberg rebrandet en af sine tre lounges i Københavns Lufthavn, så der fremover bliver bæredygtige øloplevelser for alle typer rejsende.

Gennem de seneste uger har Aviator omdannet Aviator Lounge i Københavns Lufthavn, og renoveringen er sket i samarbejde med Carlsberg. Tirsdag i sidste uge kunne dørene åbnes for gæsterne, der fremover vil kende loungen under navnet Carlsberg Aviator Lounge.

Aviator og Carlsberg har sammen forsøgt at skabe en lounge, hvor der skal være plads til alle rejsende uanset billettype. Loungen, der er på 500 kvadratmeter, er udviklet i tråd med Carlsbergs visioner om at give den bedst mulige øloplevelse.

“I dag er det ikke længere nok at servicere rejsende på business class. Mange andre rejsende vil gerne sidde komfortabelt og nyde god mad og drikke før rejsen. Derfor skal alle være velkomne i den nye Carlsberg Aviator Lounge. Samtidig ønskede vi en lounge skabt i tråd med Carlsbergs tankegang om konstant at gøre det bedre og være mere bæredygtigt,” siger Lars Wrist-Elkjær, administrerende direktør for Aviator Denmark.

De to parter blev hurtigt enige om, at loungeoplevelsen skulle være for alle, hvilket stemmer godt overens med Carlsbergs historie og principper.

”Den nye lounge lægger vægt på Carlsbergs tætte forbindelse med dansk kultur og den stolthed, som mange danskere oplever, når de støder på Carlsberg-øl i den store verden,” siger Lars Wrist-Elkjær.

Autentisk lounge-design
Carlsberg Aviator Lounge ligger i Terminal 2 – forbi sikkerhedskontrollen og oppe på første sal lige inden finger B. Aviator Lounge, som den altså hed tidligere, blev faktisk renoveret tidligere i år, men området har således fået endnu en fornyelse efter samarbejdet med Carlsberg.

Gæster i den nye Carlsberg Aviator Lounge vil opleve et miljø inspireret af autentiske materialer som eksempelvis kobber, glas, træ og sten, som giver et klassisk skandinavisk præg. Sæderne er forbundet med væggene, logoer udspringer af vægkonstruktionen og hylder og belysning er integreret i designet.

I midten af loungen kan gæsterne gå om bord i en stor bar med diverse Carlsberg-produkter, og der vil være skiftende typer bryg fra Jacobsen Brewhouse – et lille specialbryggeri med placering i Carlsberg-byen i København.

Borde lavet af ølfustager
Konceptet i den nye lounge hedder ”Beer, love and happiness” (“Øl, kærlighed og lykke”, red.). Loungen er desuden udviklet med fokus på bæredygtige materialer, hvorfor blandt andet stolene er lavet af genanvendeligt plastmateriale. Og bordene er lavet af genbrugsmateriale fra Carlsbergs ølfustager.

“Vi var meget glade for at blive inviteret til at udvikle den nye lounge. Demokratiseringen af ​​lounge-konceptet passer godt sammen med Carlsberg, som har en stærk tradition for at dele og gøre tingene bedre. Carlsbergs mål med at brygge både i dag og i morgen afspejles også i arkitekturen og møblerne i loungen. Vi er især glade for de nye borde lavet af vores ølfustager, der med til at skabe en ny og mere cirkulær oplevelse for danskerne og alle dem, der besøger den nye lounge,” siger Søren Brinck, administrerende direktør for Carlsberg Denmark.

Aviator har – foruden Carlsberg Aviator Lounge – også Apartment Business Lounge, der ligger lige ved siden af, samt Atelier tæt ved finger A. Aviator Relaxium har i alt 1.200 kvadratmeter fordelt på de tre lounges i Københavns Lufthavn.

 

Relaterede artikler:

Aviator åbner ny lounge i Københavns Lufthavn

​Aviator Lounge uden særpræg

CPH shiner boardingområde op