Cimber Sterling ATR72 i ny bemaling

Efter seks års arbejde under fremmede himmelstrøg, er Cimber Sterlings OY-CIM hjemvendt til Danmark i frisk ny bemaling. Således er det selskabets første ATR72 fly, der får Sterling-navnet påhæftet.

Flere af Cimber Sterlings Boeing 737-fly er malet i det nye rød-hvide retro-look, mens de øvrige stadig flyver rundt i den røde Sterling-bemaling.

Selskabets fly af typen CRJ200, ATR42 og ATR72 har hidtil fastholdt det oprindelige udseende, hvor der udelukkende står Cimber på flyet.

Men det er ændret ved tilbageleveringen af ATR72-flyet OY-CIM, der siden 2004 har fløjet på en drylease-aftale i Spanien. Først var det Valencia-baserede Air Nostrum, der opererede flyet, men siden 2006 har det været Binter Canarias, der har haft glæde af det danske turboprop-fly.

OY-CIM har fået det nye Cimber Sterling-logo malet på siden, ligesom kendere formentlig vil bemærke, at logoet på flyhalen er blevet frisket op.

Flyet har tidligere skiftet ejer og registrering på følgende tidspunkter:

OY-CIM Cimber Air 1999-02-18
EC-JCR Air Nostrum 2004-11
EC-JCR Binter Canarias 2006-08-17

Men den 28. august er flyet således vendt tilbage til Cimber-flåden iny bemaling, men med samme registreringsnummer som oprindeligt – OY-CIM

Noget kunne derfor tyde på, at retro-looket udelukkende er forbeholdt Boeing 737-flyene, mens de øvrige fly i flåden lader til fremover at skulle være i samme bemaling som OY-CIM.

Foto: OY-CIM hjemvendt fra Spanien og i ny bemaling (Peter – spotters.dk)