Condor indfører Business Class i Europa

Tyske Condor erstatter den hidtidige Premium Class på kort- og mellemdistance med Business Class, hvor sædet i midten holdes frit.

Det tyske flyselskab Condor, som primært flyver til feriedestinationer, vil fra starten på sommerprogrammet i år introducere Business Class på selskabets kort- og mellemdistanceflyvninger.

Den nye klasse erstatter den hidtidige Premium Class, og der tilføjes samtidig en række nye fordele til serviceklassen.

Ud over en plads på de forreste rækker i flyet, hvor det midterste sæde holdes frit, vil passagererne på Condors’ Business Class få adgang til lounge før deres flyvning, ekstra håndbagage og indchecket bagage, gratis sportsbagage samt gratis drinks og valgmuligheder på menuen om bord på flyvningen.

Ny billettype på økonomiklasse
Samtidig med introduktionen af den nye klasse indfører Condor en ny billettype på økonomiklasse med navnet ”Economy Best”. Den supplerer de eksisterende billettyper – den almindelige “Economy Class” og “Economy Light.

Den nye ”Economy Best” giver blandt andet mulighed for mere håndbagage og indchecket bagage samt gratis sædereservation og en gratis sandwich med vand og kaffe eller te om bord.

“Med vores Business Class og billetpriserne i Economy Class tilbyder vi det rigtige produkt for enhver smag og enhver pengepung. Vi imødekommer vores kunders ønske om mere individualitet,” siger Condors koncernchef Ralf Teckentrup.

I forvejen Business Class på langdistance
Condor, som tidligere var en del af Thomas Cook-koncernen, flyver til destinationer over det meste af verden – heriblandt destinationer i USA, Canada, Caribien, Afrika og Asien.

På Condors langdistanceflyvninger opererer selskabet i forvejen med Business Class samt to andre serviceklasser – Premium Class og Economy Class.

Condors Business Class-service på langdistanceflyvninger omfatter fuldautomatiske sæder, premium underholdning på personlige 15-tommer skærme og en 3-retters gourmetmenu.

På Premium Class har passagererne blandt andet mere benplads og en større hældning af ryglænet samt premium underholdning, gratis alkoholholdige drikkevarer og en særlig meny.

På almindelig Economy Class er der varme og kolde måltider og et udvalg af drikkevarer uden alkohol inkluderet i prisen.

Hvis man rejser uden håndbagage, er det også muligt at booke Economy Light-billetter til Condors langdistanceflyvninger.

 

Relaterede artikler:

Tre investorgrupper har budt på Condor

Laudamotion og Condor i nyt samarbejde

Condor udvider med tre Boeing 767-fly