Singapore Airlines i CPH med Airbus A350-900. (Foto: Københavns Lufthavn | PR)

CPH-rute er igen attraktiv for nøglemarkeder

Singapore Airlines glæder sig over, at rejsende fra nøglemarkeder som eksempelvis Thailand og Australien fra onsdag atter kan flyve til Danmark uden at skulle gå i karantæne.

Nu bliver det langt mere attraktivt for besøgende fra blandt andet flere asiatiske lande at rejse til Danmark.

De danske myndigheder har nemlig fra onsdag 21. april lempet indrejserestriktionerne for borgere fra flere folkerige lande. Således kan rejsende fra Singapore, Thailand, Sydkorea samt Australien og New Zealand atter rejse til Danmark uden karantænekrav ved ankomst.

Det skaber glæde hos Singapore Airlines, der normalt har mange rejsende fra disse nøglemarkeder på selskabets direkte rute fra Singapore Changi Airport til Københavns Lufthavn.

”Meddelelsen fra de danske myndigheder om, at rejsende fra flere sydøstasiatiske lande atter kan rejse til Danmark, er et positivt skridt hen imod en genopretning af rejsebranchen. Hoteller, restauranter og rejsearrangører i Danmark er klar til at servicere besøgende og forretningsrejsende. Vi håber, at flere restriktioner kan lettes, i takt med at flere og flere bliver vaccineret globalt,” siger Erwin Widjaja, nordisk direktør for Singapore Airlines.

”Mere end 90 procent af vores besætninger om bord er færdig-vaccinerede, og vi vil som altid fokusere på både vores kunders og vores personales sundhed og sikkerhed.”

Tre ugentlige afgange
Som følge af coronapandemien foretog Singapore Airlines kun én ugentlig rotation mellem Singapore og København i sommertrafikprogrammet i 2020, der løb frem til slutningen af oktober. Men fra 1. november øgede selskabet til tre ugentlige afgange og har opretholdt dette siden.

Singapore Airlines benytter Airbus A350-900 på ruten, hvor der er en flyvetid på cirka 12 timer.

Det store asiatiske flyselskab var det første i verden til at teste IATA Travel Pass, der er et digitalt coronapas udformet som en app. Passet giver informationer om test- og vaccinekrav i forbindelse med flyrejser, ligesom den rejsende kan gemme dokumentation for vacciner og tests for COVID-19-virus. I løbet af 2021 er flere andre flyselskaber også begyndt at teste coronapasset.

I takt med Singapores gradvise genåbning forventer Singapore Airlines, at det langsomt vil genåbne flere dele af rutenetværket i løbet af de kommende måneder. Flyselskabet holder vågent øje med rejserestriktioner og vil justere kapaciteten i overensstemmelse med restriktionerne.

 

Relaterede artikler:

Singapore Airlines åbner restaurant i A380’er

Første Boeing 737 til Singapore Airlines

Singapore Airlines fjerner flere CPH-afgange