Cristiano Ronaldos eksklusive Gulfstream-fly havarerede i Barcelona El-Prat lufthavnen.

Cristiano Ronaldos privatjet havarerede

Et Gulfstream-fly tilhørende CR7 – Cristiano Ronaldo – havarerede i sidste uge under landingsafløbet i Barcelona El-Prat lufthavnen.

Fodboldikonet Cristiano Ronaldo, der tre gange er blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller, købte for snart et år siden et Gulfstream G200-fly til 20 mio. euro, hvilket svarer til 150 mio. kroner.

Dette fly benytter den feterede fodboldstjerne – med kælenavnet CR7 – blandt andet til private rejser med sin familie. Men nu står flyet foran en reparation efter et havari i sidste uge, hvor flyet kørte af banen efter en landing i Barcelona El-Prat lufthavnen. Hverken Cristiano Ronaldo eller hans familie var om bord på flyet, da CR7 befandt sig i Tyskland i forbindelse med Real Madrids Champions League-kamp mod Borussia Dortmund.

Spanske medier rapporterer, at piloterne havde problemer med landingsstellet, og under landingsafløbet kørte flyet af banen og stoppede først, da næsehjulet var dybt begravet i græsset udenfor landingsbanen. Hændelsen foregik den 26. september, og flyet menes ikke at have været udsat for alvorlige skader efter uheldet.

Israelskproduceret fly
Gulfstream-flyet med registreringen EC-KBC er produceret i 2008 og er i management hos Executive Airlines, der var ansvarlig for flyvningen på uheldstidspunktet. Executive Airlines udlejer flyet til VIP-kunder, når det ikke benyttes af Cristiano Ronaldo, og G200 flyet har en rækkevidde på 6.300 kilometer og har plads til 10 passagerer samt en besætning på to piloter og en stewardesse.

Cristiano Ronaldos Gulftream-fly har separate toiletter til besætning og passagerer, en garderobe, internet-adgang, satellit-telefon samt et fuldt udstyret køkken. Første flyvning efter overtagelsen af flyet fandt sted fra Madrid til London den 9. november sidste år, hvor den portugisiske fodboldstjerne skulle på den røde løber til premieren på filmen “Ronaldo”.

Gulfstream G200 hed oprindeligt IAI Galaxy og blev udviklet og bygget hos våben- og flyproducenten Israel Aircraft Industries fra 1999 til 2011, indtil amerikanske Gulfstream Aerospace tog over.

 

Relaterede artikler:

Paul McCartney rejste med Danfoss-privatjet

Lufthavn opkaldes efter fodboldstjerne

Barca-stjerner står for sikkerhedsdemo

Nyt fly til Regeringen og de kongelige

Verdensstjernen Pamela fløj med danske JoinJet