Ferie for Alle satte ny rekord

Årets udgave af Skandinaviens største rejse- og feriemesse satte ny udstiller- og besøgsrekord. I alt 66.295 gæster gik igennem tælleapparaterne i MCH Herning Messecenter i den forløbne weekend. Rejsebureauerne melder om seriøse kunder og et godt salg.

Allerede inden MCH Messecenter Herning i fredags kl. 10.00 kunne åbne dørene til Skandinaviens største rejse- og feriemesse var succesen hjemme.

Der var nemlig tilmeldt 1.064 udstillere og repræsenterende virksomheder på messen, der blev afviklet i weekenden. Dermed blev rekorden fra 2011 slået, idet der året før var 1.023 udstillere i messehallerne i Herning.

Som sædvanlig var der lange køer ved åbningen fredag formiddag, og fredag aften kl. 18.00 kunne der gøres status efter første dag. I alt 22.623 var gået gennem tælleapparaterne, hvilket var omkring 1.100 flere end året før.

Og publikumstilstrømingen fortsatte gennem hele weekenden, således at besøgstallet nåede op på 66.295, hvilket er ny rekord.

Succes med udvidet udlandsområde

Udvidelsen af udlandsområdet, der fyldte 2 af i alt 13 store messehaller fordelt påmere end 60.000 m2, var populært hos såvel udstillere som gæster. Der var ikke færre end 377 udstillere og 36 destinationer repræsenteret i området for udlandsferie.

En af de nye udstillere i udlandsområdet var Nyhavn Rejser, der udtrykte tilfredshed med udbyttet af messen.

“Vi har oplevet nogle meget seriøse og målrettede gæster i Herning. På forhånd havde vi ingen forventning om at lave direkte salg på messen, men en hurtig optælling viser, at vi nærmer os en halv mio. kroner i omsætning, udtaler Pia Moesgaard, rejsekonsulent hos Nyhavn Rejser.

Dermed var det en glad projektchef, der kunne gøre status over Skandinaviens største rejse- og feriemesse, der også mødte solid opbakning fra den danske charterbranche.

“Vi er glade for igen i år at nå over 66.000 besøgende. Vi har fået god feedback fra udstillerne, der melder om mange solgte rejser og målrettede gæster. Samtidig har de nye tiltag på messen med mere gangplads for de besøgende og en ny udlandshal for oversøiske rejsemål fungeret efter hensigten,“ siger projektchef Anders L. Mortensen fra MCH Herning Messecenter i en kommentar til de flotte besøgstal.

Ved årets udgave af Ferie & Fritid i Bella Center i januar måned var der blot42.314 besøgende, så MCH Herning Messecenter har endnu engang vist vejen for, hvordan en ferie- og rejsemesse skal skrues sammen for at tiltrække et stort publikum.

Læs også:

God generalprøve for rejsemessen i Bella