Ferie for Alle afvikles i MCH Messecenter Herning (Foto: MCH/Tony Brøchner)

Rejse- og luftfartsbranchen møder 60.000 kunder

Skandinaviens rejse- og fritidsmesse Ferie for Alle afvikles i MCH Messecenter Herning i den kommende weekend, hvor der ventes 60.000 gæster.

I weekenden fra den 24. til 27. februar slår MCH Messecenter Herning dørene op for Skandinaviens udbestridt største rejse- og fritidsmesse. En begivenhed, der typisk tiltrækker omkring 60.000 besøgende, og hvor et rekordstort antal på 1.177 udstillere i år vil gøre deres bedste for at give de besøgende inspiration til drømmeferien.

Sædvanligvis er der meget stor interesse for hal C og M, da de to store haller danner rammerne om udlandsområdet, hvor flyselskaber, rejsearrangører, rejsebureauer og udenlandske turistkontorer er samlet.

Billund Lufthavn har en meget stor stand, hvor samarbejdspartnere som Air France-KLM, British Airways, Icelandair, Finnair, Primera Air, Ryanair, LufthavnsParkering, TaxFree Shop samt Zleep Hotels vil være til stede. På Aalborg Lufthavns stand har man også inviteret Norwegian og KLM indenfor.

De store charterarrangører som Spies, TUI, Apollo samt Primo Tours, Sunweb og Detur vil også være at finde på messen, og sædvanligvis er der ekstra stor interesse for de mange messetilbud, der er medvirkende til at skabe et betydeligt salg på messen.

Apollo deltager i år med en stor stand, hvor samlet 35 medarbejdere i løbet af weekenden skal dele vagterne inden for messens åbningstid.

“Ferie for Alle er en af de få begivenheder, hvor vi møder danskerne – både dem, som rejser med os i forvejen, og dem, som er interesserede i nye feriemuligheder. Det er vigtigt, fordi vi synes, vi har meget at tilbyde, og fordi vi får mulighed for at udveksle erfaringer med gæsterne,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og presseansvarlig hos Apollo Danmark.

Stor bredde
Der er også mange rejsebureauer og rejsearrangører repræsenteret på messen, og man kan i flæng nævne Australien Rejser, Gislev Rejser, Balkan Holidays, Beach Tours, C&C Travel, Norsk Rejsebureau og mange andre. Dermed er der sammen med hele campingområdet en bredde i udstillerfeltet, hvor der gerne skulle være noget for ethvert behov.

“Nogle er til telt og mad over bål, andre er til luksus-autocampere, nogle til charter med all inclusive, andre er til noget helt fjerde. Vi prøver at dække det hele. Det kræver udstillere med ekspertisen i orden, og det har vi,” lover projektchef Anders Ladefoged Mortensen fra MCH Messecenter Herning.

I udlandsområdet finder man også mange udenlandske turistkontorer. Størst interesse samler der sig på forhånd for Welcome to Iran, der siden 1973 har arrangeret rejser til Iran, der også er kendt som Persiens Perle. Netop Iran forventes at blive en af de store nye turistdestinationer i de kommende år, efterhånden som flyselskaberne etablerer flere ruter til landet.

Ferie for Alle fylder samtlige 13 messehaller i MCH Messecenter Herning – det vil sige 60.000 kvadratmeter – og er delt op i fem områder: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf. Messen åbnes samtlige tre dage kl. 10.00, og fredag og lørdag kan publikum være i hallen frem til kl. 18.00, mens der lukkes kl. 17.00 på søndag der er sidste dag på messen.

 

Relaterede artikler:

Ferie for Alle tæt på alletiders rekord

Ferie for Alle satte ny rekord

Messi var populær i Herning

Ferie for Alle slår alle rekorder