Finnair opgraderer selskabets inflight-produkt

Fra den 1. juni vil Finnair forbedre måltiderne ombord på selskabets fly, ligesom udvalget af salgbare in-flight produkter udvides. Fra begyndelsen af juni vil det også være muligt at forhåndsreservere sæde på indenrigsflyvninger.

Ikke nok med, at Finnair har fået nye og moderne fly i flåden. Selskabet har også valgt at opgradere inflight-service med nye og forbedrede måltider fra 1. juni.

På flyvningerne til Asien og USA vil måltidet på Economy Class blive forbedret, såvel hvad angår kvalitet som mængde. På længere flyvninger i Europa vil Economy Class-passagerer få tilbudt brød-produkter og salat med tilhørende kaffe, te og soft drinks.

Derimod er der kun gratis kaffe, te og soft drinks til økonomiklasse-passagerer på ruterne i Finland, mellem de nordiske lande, til Baltikum samt på flyvninger til Polen og Skt. Petersburg. Det vil dog være muligt at købe forskellige snacks ombord.

“Vi har lyttet til vore kunders behov og som konsekvens heraf udviklet vort nye inflight-produkt. På interkontinentale flyvninger vil vore måltider blive opgraderet. På kortere flyvninger vil kundernederimod have mulighed for at købe fra et stort udvalg af snacks ombord sammen med valgfrie drikkevarer,“ forklarer Finnairs nye Senior Vice President, Anssi Komulainen, der er ansvarlig for kundeservice.

På Business Class vil Finnair fokusere på at tilbyde friske, innovative og delkate måltider med rødder i det nordiske køkken. På interkontinentale flyvninger vil måltiderne dog være tilpasset de lokale asiatiske kulturer.

Udover opgraderingen af måltiderne vil Finnair fra begyndelsen af juni tilbyde forhåndsreservering af sæde ombord på de finske indenrigsflyvninger. Passagererne kan dermed selv reservere et sæde på Finnairs hjemmeside, gennem et rejsebureau eller via kontakt til Finnairs egne reservationskontorer.