Flere muligheder for indenrigs-øl

Muligheden for at få gratis øl på de danske indenrigsflyvninger bliver nu udvidet, da Danish Air Transport kopierer Alsie Express’ fredagsudskænkninger.

Alsie Express har i flere år budt sine passagerer på ruten mellem Sønderborg og København på fredagsøl fra et lokalt sønderjysk bryggeri. Fra i dag kopierer Danish Air Transport det koncept og tilbyder passagererne på selskabets to indenrigsruter fra København til Karup og Bornholm øl fra Svaneke Bryghus på Bornholm.

Ligesom hos Alsie Express, så vil der dog kun være øl til de rejsende på eftermiddags- og aftenafgangene om fredagen. Og de tørstige skal skynde sig. For selvom der serveres julebryg, så er det kun fredage i november, at der bliver delt øl ud på flyveturene. Så snart vi går ind i julemåneden december, så er der igen kun kaffe og the at forlyste sig med på flyveturene til og fra Bornholm og Vestjylland.

Give lidt ekstra
For Danish Air Transport (DAT) handler det ikke kun om at passagererne kan få sig en god tår øl. Det handler også om at omfavne de landsdele, som man flyver til.

”DAT er den eneste operatør på de to destinationer, og vi gør meget ud af at samarbejde lokalt og vise passagererne, at vi vil dem lidt ekstra. At servere Svaneke Julebryg ombord er derfor en oplagt mulighed for at give vores kunder en ekstra oplevelse, og desuden sende et signal om at vi gerne samarbejder med vores flydestinationer,” siger Jesper Rungholm, direktør og ejer af DAT.

Alsie Express serverer året rundt øl på afgangene fredag eftermiddag og aften fra Fuglsang Bryghus.