Flere nye Brussels-destinationer

Billund bliver ikke den eneste nye prik på Brussels Airlines’ rutekort i 2015. Yderligere syv nye destinationer vil komme til. Heriblandt Frankrigs ”vin-hovedstad”.

Det belgiske flyselskab Brussels Airlines har tilføjet yderligere to bynavne til listen over nye destinationer på selskabets rutekort i sommeren 2015. Det er Frankrigs ”vin-hovedstad” Bordeaux og Kroatiens rigtige hovedstad Zagreb.

Fra slutningen af marts begynder Brussels Airlines at flyve fire gange om ugen mellem selskabets trafikknudepunkt i Bruxelles Zaventem-lufthavnen og Bordeaux, der bliver selskabets 12. franske destination. Fra midten af september står den på seks ugentlige flyvninger mellem EU-hovedstaden Bruxelles og Zagreb, der er hovedstad i et af den europæiske unions yngste medlemslande.

De to nye destinationer lægger sig til den liste med seks nye destinationer i sommeren 2015, som Brussels Airlines offentliggjorde i oktober sidste år. Listen tæller Dubrovnik i Kroatien, Calvi på den franske ø Korsika, Lourdes i Frankrig, Olbia på den italienske ø Sardinien, Skt. Petersborg i Rusland og Billund i Jylland.

Brussels Airlines er en del af Lufthansa Gruppen og er desuden medlem af Star Alliance sammen med blandt andre SAS, Lufthansa, United, Thai Airways, Singapore Airlines og mange andre flyselskaber.