SAS City Lounge Stockholm

Første SAS City Lounge er åbnet

Op imod 20.000 diamant-medlemmer i SAS EuroBonus har fremover adgang til en ny City Lounge i Stureplan i det centrale Stockholm.

Diamant-kunderne hos SAS har længe efterspurgt nogle særlige fordele, siden det nye bonusniveau blev introduceret for et par år siden. Ifølge flyselskabet er der stor efterspørgsel på kontorhoteller i storbyerne, og SAS City Lounge i Stockholm er første skridt i retning af at kunne dække dette behov for de mest frekvente rejsende hos SAS.

Lounge-tilbuddet er kommet i stand gennem en aftale med No 18 Office & Lounge, der i forvejen driver et kontorhotel på Stureplan. De op imod 20.000 diamant-medlemmer i SAS EuroBonus vil fremover kunne besøge SAS City Lounge dagen før samt dagen efter, at man har gennemført en rejse fra eller til Stockholm med SAS.

I SAS City Lounge, der er åben på alle hverdage mellem kl. 09.00 og 17.00, vil der være fri adgang til WiFi, kaffe og the samt concierge-service. Herudover tilbydes de rejsende at få booket en tid i motionsrummet, der ligger i tilknytning til loungen.

“Vi arbejder hele tiden med at styrke tilbuddene rettet mod de frekvente rejsende. Med inspiration fra andre medlemsklubber rundt omkring i verden, åbner vi ny SAS City Lounge for at tilbyde dem, der rejser allermest med os en mulighed for at mødes, arbejde effektivt eller bare slappe af i et behageligt miljø, selv midt i det centrale Stockholm,” siger Stephanie Smitt Lindberg, der er produkt- og udviklingschef hos SAS.

Mange lounge-koncepter
I tillæg til de ordinære SAS-lounges har SAS også åbnet de såkaldte Café-loungens, der primært henvender sig til indenrigsrejsende samt rejsende i Skandinavien.

SAS har Gold Lounges  i lufthavnene i København, Stockholm og Oslo. De ordinære SAS Lounges findes også København, Stockholm og Oslo samt i Malmø og Gøteborg. Indenrigslounges er tilgængelige i Oslo og Stockholm, mens de nye Cafe Lounges findes i lufthavnene i Malmø, Luleå, Tromsø og Trondheim.

Herudover kan man finde SAS-lounges i Paris-CDG, Chicago O´Hare International samt i New York-Newark.

Relaterede links:

SAS fortsætter lounge-udrulning

SAS-indenrigskunder får loungeadgang

SAS åbner mini-lounges

Ny SAS-lounge til en halv mio. rejsende

SAS frisker lounges op