Første spadestik til lufthavnshotel i Aalborg

Byggeriet af Danmarks tredje lufthavnshotel er gået i gang. Om knap 10 måneder slår det dørene op.

Tirsdag tog man i Aalborg Lufthavn første spadestik til det, der bliver Danmarks kun tredje egentlige lufthavnshotel. På bare 10 måneder agter entreprenørfirmaet A. Enggard at opføre hotellet, der forventes at åbne til oktober næste år. I første omgang får hotellet 64 dobbeltværelser. Men hvis interessen er stor nok, så vil hotellet være forberedt til at kunne udvides med yderligere 52 værelser.

Hotellet bliver placeret under 50 meter fra indgangen til lufthavnsterminalen. Og om få år bliver det nabo til den togstation, som det er planen at lufthavnen skal have inden for en overskuelig årrække.

Når hotellet efter planen slår dørene op for de første gæster den 1. oktober næste år, så bliver det med den nordjyske hotelfamilie Bühlmann ved roret. De driver i forvejen hotellet Scheelsminde.

Leje lokaler på månedsbasis
Hotellet opføres med hyggelig lounge og barområde, som endvidere fungerer som morgenmadsrestaurant i dagtimerne. Samtidig bliver der mulighed for at leje kontorlokaler på dags-, uge- eller månedsbasis – noget som ikke tidligere er set på hoteller i Danmark.

I dag er Hilton i Københavns Lufthavn og Zleep Hotel i Billund Lufthavn de to eneste egentlige lufthavnshoteller, som ligger i gåafstand af lufthavnsterminalerne.