Hilton Copenhagen Airport indleder ny etape

I 2012 indleder Hilton Copenhagen Airport en ny etape. Med ”Room for the NEW” projektet foretager det femstjernede lufthavnshotel en gennemgribende modernisering med nyt design fra 9. til 12. etage, herunder alle Executive og Deluxe Rooms. Senere følger nyt design til hotellets Business Center og mødelokaler.

Det var det første Hilton hotel i Danmark, er kåret til årets bedste forretningshotel i Danmark tre år i træk og er på listen over verdens 500 bedste hoteller.

Det femstjernede Hilton Copenhagen Airport har nået meget siden man åbnede i 2001 med 382 værelser, 29 mødelokaler,flere restauranter samt bar, fitness og spa med pool og dampbad.

Og den unikke beliggenhed ved siden af Københavns Lufthavn forpligter for Hilton Copenhagen Airport, der i denne måned indleder en transformation af alt fra gangarealer til gæsteværelser samt Business Center og mødelokaler med ethelt nyt design.

”Vi har valgt at kalde den nye satsning ”Room for the NEW” for at illustrere, at det er startskuddet til en ny etape i hotellets 10-årige historie. Vi er passionerede for service og har udviklet vores servicekoncept i meget lang tid, og nu er tiden kommet til at få de fysiske rammer tilpasset vores gæsters personlige behov”, siger Claus Steiner, der er direktør for Hilton Copenhagen Airport.

”Room for the NEW” skal give Hiltons gæster en fuldendt oplevelse under deres besøg, så de kan koncentrere sig om det essentielle og nyde de behagelige rammer.

Marianne Fryland fra Jönsson Designlab er designansvarlig, mens Paul Bevis fra Bevis Design Associates i London er indretningsarkitekt på den store satsning.

Nyt design fra 9. – 12. etage

I løbet af 2012 implementeres det nye design fra 9. til 12. etage og omfatter alle Executive og Deluxe Rooms. Over sommeren følges dette op med en gennemgående modernisering af hotellets Business Center og Hilton Meetings mødelokalerne på 2. etage.

Det er Hiltons ambition at skabe et hotelinteriør, der holder fast i det grundlæggende nordiske udtryk, men med en international tilgang.

HosKøbenhavns Lufthavne A/S, der ejer hotellet, deler man entusiasmen omkring det nye projekt.

“Hilton Copenhagen Airport har haft stor succes i løbet af de seneste år. Det er vigtigt, at hotellet til stadighed kan imødekomme de høje krav, som internationale rejsende stiller i dag, samt at Københavns Lufthavne i samarbejde med Hilton Copenhagen Airport kan tilbyde et produkt af den højeste kvalitet til vores gæster”, siger Carsten Nørland, der er salg og marketingdirektør i Københavns Lufthavne A/S.

Hilton Hotels & Resorts er et af de mest anerkendte navne i hotelbranchen og omfatter mere end 540 hoteller i 78 og indgår i koncernen Hilton Worldwide, der omfatter 10 forskellige brands og sammenlagt mere end 3.750 hoteller med 615.000 værelser.