Jet Time ATR72-500. (Foto: Morten Lund Tiirikainen)

Jet Time går sammen med 52 flyselskaber

Jet Time har valgt at blive medlem af ERA, der er sammenslutningen af europæiske regionale flyselskaber. Her kommer Jet Time i selskab med konkurrenterne til wetlease-forretningen med SAS.

Det danske flyselskab Jet Time har meldt sig ind i European Regions Airline Association (ERA) og bliver dermed det 53. flyselskab, der er med i det europæiske udover omkring 140 lufthavne og leverandører til flyselskaberne.

Jet Time er i dag det største danskejede flyselskab med 700 ansatte og en flåde på 26 fly. Jet Time beskæftiger sig med charter- og fragtflyvning med Boeing 737-jetfly samt ACMI-aftaler for blandt andet SAS med ATR72-fly.

“Som en væsentlig aktør i det danske luftfartsmarked vil Jet Time afgjort kunne drage fordel af at være medlem af en europæisk organisation med al den viden og ekspertise, den kan tilbyde. Vi ser ERA som en vigtig partner i at sætte politiske spørgsmål på agendaen, som kan gavne europæisk luftfart, hvorfor vi er glade for at være blevet en del af ERA,” siger Teddy Zebitz, der er administrerende direktør for Jet Time.

Hos ERA er man også glade for at have fået endnu et dansk flyselskab som medlem af organisationen.

“Jet Time er et godt eksempel på et europæisk regionalt flyselskab, som har tilpasset produktet til markedet ved at fokusere på det voksende ACMI-marked. ERA ser frem til at samarbejde med Jet Time i takt med, at selskabet fortsætter sin udvikling,” hedder det fra Simon McNamara, der er direktør for ERA.

Sammen med direkte konkurrenter
Hos ERA kommer Jet Time i selskab med konkurrenter som Cimber, CityJet og Flybe, der alle i dag også flyver for SAS på de regionale ruter.

Men der vil også være andre velkendte navne blandt medlemmerne. Således er Air Greenland, Atlantic Airways og Danish Air Transport også blandt medlemmerne.

Kigger man rundt i Norden finder man også Amapola Flyg, Air Iceland, Braathens Regional, Malmö Aviation og Widerøe blandt de regionale flyselskaber. Blandt leverandørerne er Billund-baserede Nordic Aviation Capital samt Sønderborg-selskabet Skyways Technics. Endelig har Vagar Airport på Færøerne også set en fordel af at være medlem af ERA.

Læs også:

Jet Time ensretter fragt-flåde

Katastroferegnskab fra Jet Time

Air Greenland i europæisk samarbejde

Atlantic Airways og Widerøe hædret af kollegerne

Regionale flyselskaber i hælene på lavprisflyselskaber

Sterling-sølv til Cimber