Aalborg Airport Lounge. (Foto: Aalborg Lufthavn | PR)

KLM-rejsende hædrer lounge i Aalborg Lufthavn

Løbende passagerundersøgelser hos Air France og KLM har i 2021 vist, at Aalborg Airport Lounge har opnået den højeste tilfredshedsvurdering blandt 162 lounges i over hele verden.

Efter hver flyvning med Air France og KLM modtager passagererne et elektroniske spørgeskema, hvor de kan vurdere den samlede rejseoplevelse. I undersøgelsen indgår også en vurdering af lounge i lufthavnen – uanset om den har været besøgt eller ej.

Hver måned samt på årsbasis samles alle data i en analyse, og her er Aalborg Airport Lounge i 2021 kåret som den bedste lounge i Air France-KLM’s globale rutenetværk, der samlet omfatter lounges i 162 lufthavne.

Loungen i den nordjyske lufthavne blev oprindeligt taget i brug i 2013, og den har flere gange være genstand for udvidelser for at kunne følge med det stigende antal passagerer, der blandt andet flyver med KLM til og via Amsterdam  til for eksempel USA.

“Den gode passageroplevelse er hver dag i fokus for vores dedikerede medarbejdere i hele lufthavnen. Derfor er det fantastisk at få en så stor anerkendelse fra de rejsende – både af loungen og de medarbejdere, der tager imod dem,” siger Niels Hemmingsen, administrerende direktør i Aalborg Lufthavn.

Lyspunkter skal fejres
Loungen i Aalborg Lufthavn har dog ikke været brugt så flittigt i første halvdel af 2021 som følge af coronapandemien, og det er derfor også usikkert, hvor mange besvarelser, der ligger til grund for den flotte anerkendelse. Men ifølge oplysninger fra Aalborg Lufthavn er der tale om under 50 passagerer om måneden, der har afgivet deres stemme på lufthavnen.

Passagererne har vurderet lufthavnen på en skal fra 1 til 5, og resultatet er blevet sammenlignet med andre lounges i hele den fransk-hollandsk luftfartskoncerns rutenetværk.

“I denne temmelig usædvanlige tid er det vigtigt, at man fejrer de lyspunkter, som dukker op. Vi syntes at det er helt fantastisk at vores passagerer på globalt plan har stemt loungen i Aalborg Lufthavn op på førstepladsen i 2021. Det er en uvurderlig anerkendelse af vores samarbejdspartners store arbejde,” siger Anita Wagner Feddersen, salgsdirektør for Air France KLM Danmark og Island.

Undersøgelsen er ikke offentlig tilgængelig, men data deles i begrænset omfang med de forskellige lufthavne, hvor Air France og KLM er repræsenteret.

 

Relaterede artikler:

Aalborg Lufthavn udvider lounge

Aalborg Lufthavn – lille og hyggelig lounge

Lounge med begrænsninger