LOT igen det største flyselskab i Polen

For år tilbage var LOT Polish Airlines det suverænt største flyselskab i Polen. Men lavprisflyselskabernes indtog fik midlertidigt skubbet LOT ned af ranglisten. Men nu er selskabet tilbage som landets største flyselskab.

LOT Polish Airlines er igen det største flyselskab i Polen. Det viser helt frisketal fra landets civile luftfartsmyndigheder.

I alt 29 % af samtlige flyrejsende til og fra Polen benyttede LOT Polish Airlines i årets andet kvartal. Det betyder samtidig, at LOT igen har overhalet Wizz Air og Ryanair, idet de to lavprisflyselskaber hver havde flere hundrede tusinde færre passagerer end LOT.

“De ny passagertal er godt nyt for os. Det bekræfter værdien af vores salgspolitik og vores netværks-strategi. Det sker samtidig med, at vi øger den udbudte kapacitet af lavprisbilletter og løbende afvikler de ruter, der er tabsgivende,“udtaler Sebastian Mikosz, der er koncernchef hos LOT.

Sebastian Mikosz tilføjer, at lavprispassagererne i stigende grad vender tilbage til LOT, da man her betaler én pris, hvor alle ydelser er inkluderet.

I år har LOT allerede åbnet fem nye ruter til henholdsvis Tallinn, Bratislava, Beirut, Kalinigrad og Yerevan. I efteråret åbner selskabet nye ruter til Damaskus, Cairo, Tbilisi og Hanoi.