Momondo lancerer søgefunktion til forretningsrejsende

Rejsesøgemaskinen momondo har netop indført et nyt søgefilter, der skal gøre det let for forretningsrejsende at finde fleksible billetter.

Søgekriteriet for billetter er ofte prisen. Dets billigere dets bedre, hvilket også afspejles i diverse annoncer og på de forskellige rejsesøgemaskiner. Men især for erhvervsrejsende er prisen langtfra den afgørende parameter på flybilletter. Møder, som trækker ud eller er færdige før tid, kan give unødig spildtid, hvis flybilletten ikke er fleksibel.

Friheden til at ændre i billetten og muligheden for at minimere spildtid ved at tage et tidligere eller senere fly er derfor prioriteter, som for mange erhvervsrejsende står over prisen.

Det har fået rejsesøgemaskinen momondo til at lancere et nyt søgefilter, hvor man kan søge efter en specifik billettype.

”Vi er løbende i dialog med vores brugere, og det, vi kan se, er, at det ikke længere kun er den billigste rejse, der bliver lagt vægt på. Det er også et spørgsmål om, hvad der passer til ens behov,” fortæller Julie Pedersen, pressechef hos momondo, til CHECK-IN.dk.

Find billigste business class-billet
Ifølge Julie Pedersen har momondo mange brugere – både forretnings- og langdistancerejsende – med stor rejseaktivitet, hvor fleksibilitet i forhold til både billet og rejsetid er afgørende.

”Den stigende efterspørgsel på de fleksible rejser forsøger vi nu at imødekomme så godt, vi kan, ved at lancere billettypesøgning. På den måde kan vi hjælpe vores brugere med nemmere og hurtigere at finde frem til den billet, der passer til deres behov,” siger Julie Pedersen.

Med det nye filter på momondo vælger man allerede på startsiden, hvilken billettype man er på udkig efter. Ved enten at vælge Economy, Premium Economy, Business Class eller First Class, bliver man præsenteret for de muligheder, der er indenfor de enkelte billettyper på en given rute.

Efter at have valgt afrejsebyen, destinationen, datoen og billettypen er det muligt at rangere og få overblik over resultaterne. Prioriteret efter enten tid, flyselskaber eller pris kan man hurtigt danne sig et overblik over tilgængelige billetter. Eksempelvis gør rangeringen efter pris det let at finde de billigste businessclassprodukter, imens rangeringen efter tid giver et komplet overblik over alle forbindelser mellem to byer fra tidlig morgen til sen aften.