Norwegian indtager Gondolernes By

I en ultrakort højsæson fra 2. juli til 13. august vil det norske lavprisflyselskab Norwegian hver lørdag flyve fra København til Venedig. Selskabet får konkurrence fra SAS og Cimber Sterling, når selskaberne i højsæsonen tilsammen udbyder ni ugentlige afgange i hver retning.

Byen ved Adriaterhavets lagune, Venedig, er også bedre kendt som gondolernes by. Et attraktivt og populært turistmål i højsæsonen.

Det er der flere luftfartsselskaber, der har fået øje på. Bl.a. det norske lavprisflyselskab Norwegian, der fra den 2. juli vil flyve hver lørdag til Venedig direkte fra København. Detbliver dog kun en ultrakort sommerrute, idet operationerne stopper igen den 13. august. Norwegian vil flyve hver lørdag kl. 08.40 fra København med ankomst i Venedig kl. 10.35.

Også Cimber Sterling flyver i højsæsonen fra København til Venedig. Her tilbyder selskabet to ugentlige afgange, henholdsvis torsdag og søndag. SAS flyver derimod til Venedig året rundt. I vinterhalvåret er der kun afgange om lørdagen, mens højsæsonen byder på afgange alle ugens dage med undtagelse af lørdag.

”Venedig anses af mange som romantikernes by. Den smukke by besøges hvert år af 12 millioner turister. Venedig er et oplagt feriemål både til nogle få, intensive dage og en hel uge eller mere. Seværdighederne er mange, og man kan også kombinere turen med et besøg ved en af de nærliggende badebyer ved Lidoen,” siger Norwegians presse og markedschef Johan Bisgaard Larsen.

Venedig er udover at være kendt somgondolernes Byogså berømmet for sine livlige regattaer og festivaler og selvfølgelig Markuspladsen med den enorme Markuskirke, Rialtobroen og Ca’Rezzonico-paladset.

Udover den nye rute fra København til Venedig har Norwegian fra 28. marts valgt at øge kapaciteten fra København til London fra to til tre daglige afgange.

Foto: Venedig bliver ny Norwegian-destination fra København.