Finnair-fly i Københavns Lufthavn. (Foto: Egon Johansen)

Ny Finnair-billettype med betalte tillægsydelser

Finnair lancerer en ny billettype til forretningsrejsende i Norden. Inkluderet i billetten findes en række ydelser, der normalt betales for hos lavprisflyselskaberne.

Hos flyselskaberne foregår den en konstant produktudvikling, så det er muligt at fremstå som det bedste alternativ i forhold til de mange konkurrenter i markedet. 

Et nyt produkt kan også være en billettype, der indeholder flere serviceelementer, og det er hvad Finnair har skabt med “PrioFlex”, der introduceres den 27. februar i Norden.

Billettypen, der er målrettet forretningsrejsende, bliver tilgængelig i Economy på hele kort- og mellemdistancerutenettet samt på Premium Economy og Economy på selskabets langdistanceruter. 

Ifølge Robert Lönnblad, der er markedsdirektør for Europa og ansvarlig for forretningsrejser hos Finnair, har PrioFlex-billetter indbygget nogle ekstra fordele oveni det sædvanlige Flex-produkt.

”PrioFlex er skræddersyet til at imødekomme forretningsrejsendes behov. Den kombinerer alle fordelene fra Flex-billetterne med de mest eftertragtede prioriterede tjenester i lufthavnen. Med denne billet får man adgang til hurtig check-in, fortrinsadgang til sikkerhedskontrollen og prioriteret boarding, hvilket sikrer en effektiv forretningsrejse, selv i travle lufthavne.”

Rettet mod forretningsrejsemarkedet
Med PrioFlex har Finnair tilsyneladende hentet inspiration fra lavprisflyselskaberne, hvor man eksempelvis har mulighed for at tilkøbe prioriteret boarding og fast track, så man kommer hurtigere gennem sikkerhedskontrollen. Produktet minder således meget om den såkaldte LowFare+ fra Norwegian.

PrioFlex-billetterne er samtidig fleksible og refunderbare, og der kan vælges sæde uden ekstra omkostninger. Samtidig tillader Finnair, at der medbringes håndbagage samt en mindre taske i kabinen samt to indcheckede kufferter afhængig af rejseklasse og rute.

Finnair oplyser, at PrioFlex-billetter kan købes gennem Finnair Corporate Portal samt hos rejsebureauer, som bruger den særlige NDC-protokol. Dette understreger yderligere, at der er tale om et produkt, der udelukkende er rettet mod forretningsrejsemarkedet.

Både rejsebestillere og rejsende kan foretage reservationer og administrere data i Finnair Corporate Portal, hvor der er adgang til virksomhedernes kontraktpriser samt de publicerede priser, som Finnair tilbyder.

 

Relaterede artikler:

Nye Finnair-ruter: Frisk luft og lyse nætter

Finnair med A350’ere til fire byer i Europa

Finnair afslører længe ventet Premium Economy