Aribus A320-200 fra Eurowings. (Foto: Adrian Pingstone)

Ny rute fra Hamborg til Lanzarote

Lavprisselskabet Eurowings starter til efteråret ny rute fra Hamborg Lufthavn til ferieøen Lanzarote, hvilket er gode nyheder for rejsende fra Syddanmark.

Flere danske charterbureauer tilbyder i vintersæsonen rejser fra Billund Lufthavn til den spanske ferieø Lanzarote. Men nu får rejsende i det sydlige Jylland også en anden mulighed, hvis de drømmer om at holde ferie på den kanariske ø, der er hjemsted for ferie- og spotscentret Club La Santa.

Det tyske lavprisselskab Eurowings, som er et Lufthansa-datterselskab, lancerer nemlig en ny direkte flyrute fra Hamborg Lufthavn til Lanzarote i den kommende vintersæson.

Tre forbindelser om ugen
Ruten har opstart den 28. oktober, og der er tre ugentlige forbindelser – tirsdage, onsdage og søndage. Der er afgang fra Hamborg kl. 11.15 med ankomst på Lanzarote kl. 14.50. Efter 35 minutters turnaround letter flyet igen fra Lanzarote kl. 15.25 med ankomst i Hamborg Lufthavn kl. 21.00.

Eurowings vil betjene ruten med en Airbus A320-200 med plads til 180 passagerer.

Selskab med stor vækst
Eurowings er inde i en periode med betydelig vækst – ifølge selskabets topchef Thorsten Dirks er Eurowings det hurtigst voksende flyselskab i Europa. Selskabet forventer i år at flyve med otte millioner flere passagerer end sidste år, ligesom man vil øge sin flyflåde med yderligere 30 fly.

Selskabet skruer denne sommer markant op for trafikken på sine største baser i Tyskland i forhold til vinterprogrammet 2017/18.

I både Düsseldorf, Stuttgart-Echterdingen og Berlin-Tegel øger selskabet med 50 procent flere afgange denne sommer, mens der i Køln-Bonn er 40 procent flere afgange og i Hamborg 30 procent flere afgange.

Eurowings flyver til over 210 destinationer, heriblandt København, og har foruden et stort europæisk trafikprogram også langdistanceruter fra lufthavnene i Düsseldorf og Køln-Bonn til blandt andet USA, Caribien og Thailand.

Fra vintertrafikprogrammet 2018/19 vil selskabet samle samtlige langdistanceruter på basen i Düsseldorf, der er den største af de tyske baser.

 

Relaterede artikler:

Eurowings vil samarbejde med andre flyselskaber

Eurowings skærer ned på Düsseldorf-rute til CPH

Flyrejser fra Hamborg kan blive billigere